blackberry 9700 bold aldım.nete giremiyorum..wifi ayarlarını bilen var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

intikam1453

intikam1453

Üye
    Konu Sahibi
blackberry 9700 bold aldım.nete giremiyorum..wifi ayarlarını bilen var mı?
arkadaşlar...çin malı deryasına bende katıldım.e72 almıştımçin malı.süperdi.abim el koydu.telefondan memnundum.wireless sorunu yaşamadım.şimdi blackberry 9700 bold aldım.ama wifi den nete giremiyorum. :hmmm yardımlarınızı bekliyorum...:bigstar:

kol@j

kol@j

Üye
wap ayarlarından hangi SİM den bağlantı yapacaksan o SIM için "WLAN" bağlantıyı seçmen gerekiyor. aynı wap gprs seçer gibi...
bağlantı yapacağın SIM i de seçerek aktif yap aktif hale getir...

wifi yi aç ve bağlanmaya çalış şifre istediği zaman şifreni yaz. ve tamam de...
şifreyi yanlış girmediysen WLAN işareti olumlu işaret verir.
bağlanacaktır...
Opera ya da bolt'tan kolay bir siteye gir google ' a mesela giriyorsa ... bağlantı tamam...

eğer sorun varsa bağlantı yoksa...
yukarıdaki işlemleri tekrar uygula...
gene olmazsa...
modemin şifre sistemini WPA/WPA' değilde WEP şifre sistemi olması tellefona kolaylık sağlar...
modemi WEP şifre sistemiyle şifrelendirip
yukarıdaki mişlemleri aynen uygulayın...
WEP şifreyle girecektir... kendimden biliyorum...

hayırlı maxicepler...

intikam1453

intikam1453

Üye
    Konu Sahibi
eywallah arkadaşımmm.sağolasınnnn

kol@j

kol@j

Üye
işine yartadıysa ne mutlu...

nebeteK

Üye
ARKADAŞIM AYNI TELDEN BENDE VAR WODA'nın wlan ayarlarında çin malı huevei telefon var ondan kabul et uyum sğlıyor nede olsa

xatserx

Üye
çin malı 9700 aldım ama endonezya menülü. türkçeye çevirebilirmiyim ? nasık çeviririm

106PoweR

106PoweR

Üye
Aynı ayarı yaptım. Size maliyeti olabilir falan dıyo her seferinde cihaz. Sim varken giriyo sim çıkınca girmiyo. Sanırım kontör yiyor.. Hat faturali anlayamadım.

kol@j

kol@j

Üye
WLAN dan giriyorsan maliyeti pek olmaz...

wap dan giriyorsan o iş sıkıntılı olabilir...

106PoweR

106PoweR

Üye
Mesela wifi yi kapattım. Sonra girmeyi denedim yine açtı demekki hattan giriyo. Java ayarlarından Opera için Sim1 ayarını WIFI PROFILE seçmeme rağmen.. Birde mesela telefonla yapılan görüşmeleri kayıt edebiliyormuş bu cihaz. *#3646663# yazınca casus yazılım açılıyormuş. Sahibindende bir ilanda gördüm. Ama bende birşey olmadı.. Usb kablosu ile bilgisayara bağlıyorum şarj alıyor ama herhangi bir veri transferi için birşey çıkmıyor pc'de görmüyor yani. Şaşırttı beni bu cihaz.. :)

Üst Alt