Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
blackberry 8520 min camı cizildi camini degistirirler mi ne kadara deisirler acil !!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berk327tr
Üye
Konu Sahibi
blackberry 8520 min camı cizildi camini degistirirler mi ne kadara deisirler acil !!!
Blackberry 8520 camı cizildi acil yardım lutfen
anger.03
Üye
Evet arkadaşlar aynı durumda bende de söz konusu direk kasayımı değiştirmek gerekiyor ?
3onur5
Üye
bence servise götürüp fiyat öğrenmelisin,
Blackberry genel bölümündeki buz gibi soğuk olan arkadaşlardan da daha detaylı bilgi alman imkansız gibi 275 görüntülenme 3 yorum...
pasha14
Üye
Bana göre komple kasa değişir sadece cam değişmez diye düşünüyorum Onur'un söylediği gibi teknik servise götür bir fikir al bence.
Ayrıca bizim symbian bölümü gibi değil bu bölüm ara sıra göz atıyorum da konuların çoğuna cevap veren kimse yok :S
MuMMyPaSHa
Üye
kardeş teknik servise götürüp hiç vaktini kaybetme bence bendede aynı sorun oldu garantiye gönderdim hem geç gönderdiler hemde 250 lira fiyat çektiler sadece ön lensindeki çizik için. eğer garantiyi bozmak istiyorsan 10-15 liraya yapıyolar