Blackberry 8520 mail ayarları ve diğer ayarlar ???

Sponsorlu Bağlantılar

pashaodabas

Üye
    Konu Sahibi
Blackberry 8520 mail ayarları ve diğer ayarlar ???
Arkadaşlar Merhaba;

16.12.2009 tarıhınden ıtıbaren artık bende bır bb 8520 kullanıcısıyım :)

Fakat yapamadığım bazı ayarlar var.
Ilk olarak maıllerımı yonlendıremedım.
Bu konu hakkında acıl yardımlarınızı beklıyorum.

Şimdiden teşekkurler

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
tesekurler:alkis

emmmmrah

Üye
selam bende blackberry var ama wındows lıve messenger yukleyemıyorum nasıl yuklerım

SİNAN0333

Üye
direk msn yükle diyosun telefonuniçinde var zaten kurulu yüklemesini yapıcaksınız sadece

srcn666

Üye
selam bende blackberry var ama wındows lıve messenger yukleyemıyorum nasıl yuklerım

Blacknerry BIS abneliğiniz yoksa Windows live messenger programını kullanamazsınız, bis aboneliğiniz yoksa Nimbuzz sitesine girip ordan Nimbuzz messenger programını indirip kullanabilirsin.

Bis aboneliğiniz var ve W.live messenger telefonunuzda yoksa, anamenüden Yardım a girip, yardımın içerisinde blackberry help menüsü olucak oraya giriş yaptığınızda kategorilerin içerisinde Windows live messenger olacaktır, ordan indirebilirsiniz. Teşekkürler

ege2705

Üye
blackbery 8520 kullanıcıyım mms ayarlarından gönderim yapabiliyorum ama mms alımı olmuyor neden kaynaklanabilir turkceeli aradım sistemde herdurum açık görülüyor ama cihazdan alım yapamamaktayım acıl yanıt verebilirseniz çok sevinirim

shrr

Üye
Blackberry 8520 mail ayarlarımı yapamıyorum ana ekrana bi türlü gelmiyor maillerimde gelmiyor ne yapmam lazım?

Üst Alt