Süleyman Üye CilginTurk1' Alıntı: Atacan top bar temasında saat gözüküyor ? yama da kullanıyorum ama genede saat gözüküyor ? Genişletmek için tıkla ... biz c6 port kullandığımız için temayı c6 porta göre ayarlıyoruz. Ofw için pek uğraşmıyoruz açıçası
CilginTurk1' Alıntı: Atacan top bar temasında saat gözüküyor ? yama da kullanıyorum ama genede saat gözüküyor ? Genişletmek için tıkla ... biz c6 port kullandığımız için temayı c6 porta göre ayarlıyoruz. Ofw için pek uğraşmıyoruz açıçası
CilginTurk1 Üye sülümandönmez' Alıntı: biz c6 port kullandığımız için temayı c6 porta göre ayarlıyoruz. Ofw için pek uğraşmıyoruz açıçası Genişletmek için tıkla ... Ofw'ciler içinde bir ayar çeksiniz Mubarek bayram gunu
sülümandönmez' Alıntı: biz c6 port kullandığımız için temayı c6 porta göre ayarlıyoruz. Ofw için pek uğraşmıyoruz açıçası Genişletmek için tıkla ... Ofw'ciler içinde bir ayar çeksiniz Mubarek bayram gunu
Atacan- Üye Konu Sahibi Ofw temadan anlamıyorum kardeşim.Kurcalamam lazım. inan pc başında zaman geçirecek vaktim yok.
Atacan- Üye Konu Sahibi CilginTurk1' Alıntı: tamam rom patcher yaması ile oldu Genişletmek için tıkla ... key:
CilginTurk1 Üye atacan bey tema editleriniz vardı bayramdan sonraya acaba ne zaman upload edebilirsiniz beyfendi
CilginTurk1 Üye Bayran ikindi ezanından sonra biter la valla 5 6 tane editn vardi simdi ben saysam 10 15 tane olur
Atacan- Üye Konu Sahibi CilginTurk1' Alıntı: Bayran ikindi ezanından sonra biter la valla 5 6 tane editn vardi simdi ben saysam 10 15 tane olur Genişletmek için tıkla ... Kafamı bozma bana hergün bayram ilan ederim
CilginTurk1' Alıntı: Bayran ikindi ezanından sonra biter la valla 5 6 tane editn vardi simdi ben saysam 10 15 tane olur Genişletmek için tıkla ... Kafamı bozma bana hergün bayram ilan ederim
CilginTurk1 Üye Atacan-' Alıntı: Kafamı bozma bana hergün bayram ilan ederim Genişletmek için tıkla ... .