Black Berry 9800 Nokia N8 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye

Bu cihazın tasarımını beğenmeyenlerdemi var yoksa yanlışmı anladım

hakanharun06

Üye
Bencede N8, çünkü bb9800 de ücretli olan herşey N8 de ücretsiz (navigasyon, office görüntüleme, eposta, uygulamalar vs.)

harun22

harun22

Üye
Dostum mesajımı pek dikkate almadın sanırım. Ama Xperia serisine bakmadan telefon alma bence daha sonra gördüğünde pişman olabilirsin.

komikim000

komikim000

Üye
    Konu Sahibi
peki modası geçermi bu telefonundan her nokianın başına geldiği gibi?:hmmm

61semih

61semih

Üye
zor bir seçenek fotograf onemlıyse n8,uygulama konusundada n8 daha ustundur dıye tahmın edıyorum ama Black Berry 9800 de karızma duruyor yanı :)

komikim000

komikim000

Üye
    Konu Sahibi
zor bir seçenek fotograf onemlıyse n8,uygulama konusundada n8 daha ustundur dıye tahmın edıyorum ama Black Berry 9800 de karızma duruyor yanı :)
fotoğraf ve karizma önemli ama ikiside birbirlerine zıt :))

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hacı hala karar veremedin mi.N8'in karsısına çok güçsüz bir rakip çıkarmıssın.Al N8'i rahat rahat kullan. dokunmatik telefonun modası geçmez.Moda görünüsten ibarettir ve telefon dokunmatik çok basit olay yani :ehe5800 bile hala king düsünebilyomusun :d:

'Patron

'Patron

Üye
Bence n8 al tasarımıda bence gayet guzel.

Necmati

Necmati

Üye
N8 Kesinlikle

Ocean258

Ocean258

Üye
walla telefondan ıstedıklerıne bakıyorumda ıkısındende vazgec bence bıraz daha arastır.. Lg optımus black bakabılırsın mesala benım telefon.. işlemci olarakta wifi hızı olarakta cok guzel telefon alalı 1 ay oldu hıc pısman degılım.. verdıgın fıyata gore en ıyı smartphone bence..

myth_1905

myth_1905

Üye
aga daha almadıysan SANA LG OPTİMUS BLACK'ı öneririm en iyi akıllı telefon bi araştırmasını yap derim

N'name

N'name

Üye

Bu cihazın tasarımını beğenmeyenlerdemi var yoksa yanlışmı anladım

Kişiden kişiye değişir dostum.N8 in tasarımı güzel fakat iPhone daha güzel bence :evet:

komikim000

komikim000

Üye
    Konu Sahibi
Hacı hala karar veremedin mi.N8'in karsısına çok güçsüz bir rakip çıkarmıssın.Al N8'i rahat rahat kullan. dokunmatik telefonun modası geçmez.Moda görünüsten ibarettir ve telefon dokunmatik çok basit olay yani :ehe5800 bile hala king düsünebilyomusun :d:
hahah evet herkeste var 5800 :))

komikim000

komikim000

Üye
    Konu Sahibi
devam edelim galiba n8 alıcam =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt