Black Berry 9800 Nokia N8 ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Black Berry 9800 Nokia N8 ?
Arkadaşlar çok kararsız kaldım n8 mi yoksa bb 9800mı yardımcı olursanız hangisi daha başarılı ve hızlı bir telefon ??

ikiside birbirine zıt telefon biri multimedia telefonu diğeri iş internet için

BlackBerry OS hakkında pek bi bilgim yok ama ben N8 derim.Kamera video uygulama vs.
N8'de karar kılarsan da 1-2 hafta bekle N8'in fiyatları biraz düsebilir.800 liraya bile halledebilirsin isini.

Konu Sahibi
BlackBerry OS hakkında pek bi bilgim yok ama ben N8 derim.Kamera video uygulama vs.
N8'de karar kılarsan da 1-2 hafta bekle N8'in fiyatları biraz düsebilir.800 liraya bile halledebilirsin isini.
evet biraz daha bekliycem düşsün biraz daha öyle almayı düşünüyorum

----------Eklendi @ 02:39:15 ---------- Yazıldı @ 02:38:43 ----------

ikiside birbirine zıt telefon biri multimedia telefonu diğeri iş internet için
hızlı interneti olsun ve kamera benim için çok önemli...

Kamera önemliyse sorman bile hata arkadas

Hızlı dostum merak etme sen.Herkes gibi bizde islemcisine bakarsak 680 Mhz islemcisi var.Daha da arttırılabiliyor ve Anna güncellemesi ile 700'ü asacak.
9800'de 624 Mhz islemci var ve sanırım blackberry'de uygulama sıkıntısı da çekebilirsin

kesinlikle N8 BB biraz kullandım(arkadaşımdan falan) çok yavaş v uygulama namına neredeyse hiçbişey yok.
N8 ihtiyaçlarını karşılar.

Konu Sahibi
uygulama derken ?

----------Eklendi @ 01:44:11 ---------- Yazıldı @ 01:43:31 ----------

kesinlikle N8 BB biraz kullandım(arkadaşımdan falan) çok yavaş v uygulama namına neredeyse hiçbişey yok.
N8 ihtiyaçlarını karşılar.
evet n8 ihtiyacımı karsılar diye düşünüyorum bbye o kadar para vermeyeyimmi

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bence Blackberry piyasadaki popüler markaların hiçbiriyle yarışacak güçte değil. Nokia N8 diyorum kesinlikle.

harun22

Üye
İkisi arasında kaldıysan N8 ama ben sana aynı statüde Sony Ericsson Xperia x10, xperia neo (999tl) öneririm. Neo bu hafta geldi yada gelecek Türkiye ye. (1ghz işlemci, android, 3.7inch kapasitif ekran) Sınıf olarak Arc sınıfında ama fiyatı daha uygun.

Kamerası 8mp 720p hd video kaydediyor . N8i yakalar.(ikiside)
Tasarım olarakta çok mükemmel telefonlar. Tabi karar senin...

pRime.

Üye
İkisi arasında kesinlikle N8. BB telefonlarına gpu koymadığı müddetçe hiçbir işe yaramaz.

o parayi ikisinede verme gt wave galaxy s falan al 1000 mhZ islmci 512 ram power sgx 540 gbi cok ustun donanimi war v n8ide blackberry yide katlar atarlar...

Konu Sahibi
devam edelim galiba n8 alıcam

Kefelon

Üye
nokia n8 özellikleri bakımından gerçketen iyi ancak ben mesela 9800 tercik ederdim gözüme daha güzel görünüyor baktığında seninde içine sinmeli n8 de güzel ona bişe demiyorum ama yerinde olsam 9800 alırdım (kafanı fazla karıştırmadım inşallah )

N'name

Üye
Tasarım hariç her konuda N8

----------Eklendi @ 21:34:59 ---------- Yazıldı @ 21:32:09 ----------

Arkadaş haklı aslında mesela bende N8 var şuan çok memnunum ama bi iPhone görünce sırf tasarımından dolayı bu gidişle iPhone 3gs alıcam

Konu Sahibi
eevett kafam zaten karıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...