• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

BKM Çok Film Hareketler Bunlar Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bhdr-kr

bhdr-kr

Üye
    Konu Sahibi
BKM Çok Film Hareketler Bunlar Yardım
arkadaşlar çok film hareketler bunlar filminde sokakta tesisatlı arabada bir müzik çalıyor.O müziği hiçbir yerde bulamadım adını veya linkini bilen varsa yardım edebilirmi lütfen?:vur

aug

Üye
arkadaşım bende arıyorum kaç ay oldu bulamadım ya

allperto

Üye
arkadaslar parcanın adı; Itaka - Como Dice El DJ
10'a yakın mixini buldum ama hiç biri filmdeki ile aynı değil bulan olursa paylaşsın.....

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Filmdeki şarkıyı alıp kendim mixlemeye çalışacam birazdan link atarım buraya

fsahingoz

Üye
mp3 isteyen eklesın otto_manyak_ylmz@...

2lem

Üye
Beyler Niko Noise - Dancing (Club Mix) Aradıgınız parça Bu aksini kimse idda etmesin Bosuna msn leri eklemeyin Niko Noise - Dancing (Club Mix) Çalan parça budur Keyifli Dinlemeler :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
o isimde bir şarkı bulamadım. Youtube yada herhangi bir video linki varsa sende paylasirmisin . Mp3 linki verme yalnız video linki vermelisin

2lem

Üye
o Parça Vip parçadır youtubede Yoktur Club ver Çünkü Özel bi çalışma Müsedanizle Zippshared Den linklerim Herkes Dinlesin Arkadaslar ??

EroL

EroL

Emekli Yönetici
mp3 paylaşım linklerini sitede barındıramıyoruz kurallar gereği. o yüzden youtube linki istediydim senden.
Şarkıyı 40-50sn kesersen melodi olacak şekilde o zaman link koyabilirsin

2lem

Üye
Vallahi Kardesim o Kadar Urasamam Şimdi, Bikaç Gün Önce Bi yerde Denk Gelmişti Arıomuş Millet Yardımcı olayım dedim Niko Noise - Dancing (Club Mix) orginal Parça budur googleye kopylediginizde direk çıkıo bulamayan varsa kendi sorunu artık karışamam Ben :) elimden gelen budur Her yere baqtım bunu bile yapabilen yoktu :) kalın sAglıCakla...

sekinardi

sekinardi

Üye
saoll

tekno55

Üye
arkadaşlar şarkı "TELEVOLE - ARE YOU READY" ye benziyor ama o değil TEŞEKKÜRLER

manyaksolo

Üye
Arkadaşalar bahsi geçen parça zannımca tamamen filme özel yapılmış olup (veya mixlenmiş de diyebilirsiniz.) telif hakkını elinde tutan film yapımcıları tarafından yayınlanmadıgı müddetçe internette veya başka herhangi bir yerde bulunması doğal olarak imkansız.
Ama Sizin için teknosa reklamı ve filmdeki şarkının birleşiminden ortaya çıkan yeni kop kop şarkısını kendim yaptım.
Kesinlikle herhangi bir yerden alıntı değildir.
m-solo
Buyrun link

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt