BJKda 2004 kabus gibi geçti.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hekizceli

Üye
    Konu Sahibi
BJKda 2004 kabus gibi geçti.
Beşiktaş, 2004 yılını adeta kabus gibi yaşadı. Geçen sezon 2003 yılından maç fazlasıyla rakiplerinin 11 puan önünde 2004'e şampiyonluk iddiasıyla giren Beşiktaş, 1 yıl içinde ciddi bir çöküşe geçerek şampiyonluğu kaçırmanın yanısıra 2004 yılındaki 44 maçta 17 yenilgi alırken, 16 galibiyet ve 11 beraberlik elde etti.

Puan farkıyla rakiplerinin önünde ikinci yarıya başlayan Beşiktaş, Samsunspor maçıyla birlikte 2004 yılındaki kabusunu yaşamaya başladı.

2003-04 sezonunun 2004 yılına ait bölümünde ligde 17 maçta istediği istikrarı yakalayamayan siyah-beyazlı takım, bu karşılaşmalarda 8 yenilgi, 5 beraberlik ve 4 beraberlik aldı.

Beşiktaş, geçen sezon 34 maçta 62 puan topladı ve 3. sırada yer alarak UEFA Kupası'na katılma hakkını elde edebildi.

Beşiktaş, geçen sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarısız olarak ancak UEFA Kupası'nda devam etme hakkı elde ederken, 3. turda İspanya'nın Valencia CF takımına 3-2 ve 2-0'lık yenilgilerle kupaya veda etti.

Siyah-beyazlı takım, Türkiye Kupası'nda yine 3. turda Gaziantepspor'a 4-1 yenilerek elendi.

''Kara Kartallar'', başarısız geçen bir sezonun ardından teknik direktör Mircea Lucescu ile yollarını ayırdı.

Beşiktaş, 2004 yılı içinde bir de olağanüstü kongre yaşadı. Beşiktaş'ta, olağanüstü kongre sonrası başkanlığa seçilen Yıldırım Demirören, Lucescu'nun yerine teknik direktörlüğe dünyaca ünlü İspanyol Vicente Del Bosque'yi getirirken, Del Bosque de 2004 yılında takımın yaşadığı kabusu bitiremedi.

Ligde 5. sırada kendine yer bulabilen Beşiktaş, Avrupa'daki şansızlığını da kıramadı. Geçen sezon 2004 yılı içinde UEFA Kupası'nda Valencia'ya 3. turda elenen Beşiktaş, bu yıl içinde bu kupada grup maçlarında başarısız oldu ve yine elendi.

Futbolda sıkıntılı 1 yıl geçiren siyah-beyazlı camia, BJK İnönü Stadı'nda yaşanan cinayetle 2004'te başka bir şok daha yaşadı.

Ligde ve UEFA Kupası'nda bu sezon başarısız olan siyah-beyazlı takım, 2004 yılından yeni yıla yalnızca Türkiye Kupası'ndaki umutlarını taşıyabildi.
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
bjk sağolsun şampiyonda olduk..
 

hekizceli

Üye
    Konu Sahibi
:D :D :D bize altın tepside sundular kardeş
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
geçen sene bu zamanlar bjk de bizim durumumuzdaydı.. bakalım bu sene biz napacaz...
 

hekizceli

Üye
    Konu Sahibi
fark var kardeş biz fenerbahçeyiz
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
onu unutmuşum.... sorrry....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt