BJK Seric'i oynatmadan gönderdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
BJK Seric'i oynatmadan gönderdi
BJK Seric'i oynatmadan gönderdi
04 Ağustos 2008 17:51
Beşiktaş'ta sürpriz gelişme... Panathinaikos takımından bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattığı Hırvat Antony Seric'in sözleşmesini fesh etti.


Beşitaş'ta Maradona diye tanıtıalrak trnasfer edilen Seric şoku. Siyah Beyazlı ekip, Yunan ekibi Panathinaikos'tan bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Hırvat Antony Seric'in sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Bugün Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazı ile bu oyuncu ile karşılıklı olarak anlaşıldığını ve sözleşmesinin fesh edildiğini bildiren Beşiktaş, Haziran ayının ilk günlerinde anlaşmaya varıp ve imza parası olarak 200 bin Euro ödediği, yıllık ise 750 bin Euro garanti paraya mukavele imzalattığı Hırvat futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşme yapmıştı.

Antony Seric, yabancı kontejanının dolu olmasından ötürü Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımı ile oynanacak olan UEFA Kupası 2. ön eleme turu maçının kadrosuna da alınmamıştı.

Seric'in gönderilmesindeki en büyük faktörlerden birinin geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Gordon Sciheldenfel'in gönderilememesi olduğu kaydedildi.

Son olarak Beşiktaş'ın Kocaelispor ile dün oynadığı hazırlık maçının ikinci yarısında forma giyen Seric, sabah yapılan antrenmanda da yer almıştı.
YUNANLILARIN DALGA GEÇTİĞİ TRANSFER
Beşiktaş Hırvat oyuncuyu aldığında Panathinaikos taraftarları ‘Türkler Seric’i havaalanında vursun. Ancak öyle zarar görmezler. Seric dünyanın en iyi futbolcusu ama rakip takımlar için’ demişlerdi. Genç oyuncu da bugüne kadarki performansıyla bu görüşü doğruladı
‘Havaalanında Seric’i vurun’
BEŞİKTAŞ Yönetimi’nin Yunanistan’ın Panathinaikos takımından büyük umutlarla transfer ettiği Hırvat savunma oyuncusu Anthony Seric, beklentileri karşılayamadığı gibi eleştiri oklarının da büyük hedefi oldu. Panathinaikos taraftarları, Beşiktaş Seric’i aldığında internet sitelerinde ‘O dünyanın en iyi futbolcusudur. Ama rakip takımlar için! Türkler onu havaalanında vursun. Böylece zarar görmezler’ diyerek dalga geçmişlerdi.
Lig başlamadan böyle!
YUNAN taraftarların bu sözlerine o zaman Beşiktaş camaiası sert tepki göstermiş ve Seric’in kaliteli bir oyuncu olduğunu ifade etmişlerdi. Ancak zaman Yunanlılar’ı haklı çıkardı. Daha sezon başlamadan otoriteler ve taraftarlar Seric’in performansından şüphe duymaya ve onu eleştirmeye başladı. Hırvat oyuncu savunmanın yükünü kaldıramayacak gibi gözüktü.
FORUMLARDA BIRAKILAN MESAJLAR
Bonservisi elinde olan ve Beşiktaş’a yıllık 400 bin euro karşılığında imza atan Seric için forumlarda bırakılan mesajlarda şu ifadeler yer aldı:
İlginç mesajlar
“Seric futbolcu değil. Onu takımınıza katmanız, ya sol tarafınızda büyük bir deliğe ya da bir kişi eksik oynamanıza neden olur.”, “Seric dünyanın en iyi futbolcusu. Ama karşı takımlar için.”, Gerçekten iyi oyuncular vardır. Bir de iyi oyunculardan sonra izlemeye dayanabildiğiniz oyuncular gelir. Daha sonra da gerçekten kötü oyuncular gelir ve son olarak Seric gelir.”, “Seric dünyanın en iyi futbolcusu. Lütfen vakit kaybetmeden onu transfer edin.”
Üç sezondur Panathinaikos’ta bulunan ve daha önce İtalya Ligi’nde forma giyen Hırvat oyuncu geçen sezon Yunan Ligi’nde 13, kupada 1, Avrupa’da ise üç maçta forma giydi. Avustralya doğumlu Seric’in görev yaptığı bu maçlarda golü bulunmuyor.
Engin savunuyordu
ANCAK Beşiktaş teknik heyeti ve özellikle menajer Sinan Engin, Seric’in çok kaliteli bir futbolcu olduğu görüşünü hala ısrarla ifade ediyor. Engin her fırsatta, ‘Yeni transfer edilen her oyuncu uyum sorunu yaşar. Deivid de Fener’e 1 sene alışamadı. Seric bizim bel kemiğimiz olacak’ diyor.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Beşiktaş yöneticileri bu haberi yalanladı..Seric beşiktaşdan ayrılmadı;)
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet öyleydi ben de öyle biliyodum ama o haberde yalandı hatta sitesinden geri çektiler gitmedi haberini en son haber buydu

--------------- Ekleme ---------------

ben de anlamıyrum yine koymuşlar haberi gitmemiş :@
sinir oldum haber değiştirmekten
 

Dwyane_Wade

Üye
sinan engin çıkıyor başka şey söylüyor...yöneticiler çıkıyor başka şey söylüyor...içinden çıkamadım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt