Bjk İ.B.B Maçı Ertelendi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bjk İ.B.B Maçı Ertelendi...
Türkiye Futbol Federasyonu yoğun kar yağışı nedeniyle bugün oynanması gereken Beşiktaş - İstanbul B.B ve Kasımpaşa - Bursaspor maçlarını ileri bir tarihe erteledi. Konuyla ilgili olarak TFF'den yapılan açıklama şu şekilde: "Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında, 23 Ocak 2010 Cumartesi günü (Bugün) oynanacak olan Kasımpaşa-Bursaspor ve Beşiktaş-Büyükşehir Belediye Spor karşılaşmaları, İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir ertelendi. Karşılaşmaların oynanacağı tarih ve saatler Türkiye Futbol Federasyonu tarafından daha sonra ilan edilecek."

Kaynak: sporx.com

haltie

Üye
bu bjk için çok iyi oldu

'Davut

Üye
kupa'dan sonra lig'dede yenerdi belediye...

haltie

Üye
Davut™;1969564' Alıntı:
kupa'dan sonra lig'dede yenerdi belediye...

bu işler bizi dişler davut yenmekte var yenilmekte önemli olan kartal büyüklüğü ve sevgisi o değişmez hiç birzaman kardeşim

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bugünkü 2 maçta oynatılabilirdi!

Saat 13.30-15.30 2 saat statta hakem efendinin kararını bekledik, o karda, tipi de, bi taraflarımız dondu resmen, futbolcular hazır, çizgiler çizildi, top dönüyor. Yok efendim oynatamazmış.

Olan bize oldu 2 saat stada gittik bağırdık geldik.

haltie

Üye
futbolculardan daha çok eziyet
Davut™;1970149' Alıntı:
Birşey demedim kartal sevgisine...

biliyorum kardeşim dedin demedimyenilsekte sorunyok yani bu sevgi öyle bi sevgi değil mesela ülkemizde takımları 5 6 maç yenilince futbolcusunu döven taraftarlar var

bu işler kobradaki ön dişler halit ertelenmesi iyi oldu ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...