random1 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yakışıklıymışsın... Genişletmek için tıkla ... ah ah. sen birde gençken görecektin
OttomaN TigeR' Alıntı: Yakışıklıymışsın... Genişletmek için tıkla ... ah ah. sen birde gençken görecektin
OttomaN TigeR Üye random1' Alıntı: ah ah. sen birde gençken görecektin Genişletmek için tıkla ... ihtiyarlığın böyle ise gençliğini tahmin edebiliyorum.
random1' Alıntı: ah ah. sen birde gençken görecektin Genişletmek için tıkla ... ihtiyarlığın böyle ise gençliğini tahmin edebiliyorum.
random1 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ihtiyarlığın böyle ise gençliğini tahmin edebiliyorum. Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: ihtiyarlığın böyle ise gençliğini tahmin edebiliyorum. Genişletmek için tıkla ...
random1 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Nasıl tahmin... Genişletmek için tıkla ... u baby. ben neymişim yahu
OttomaN TigeR Üye M. tAHA' Alıntı: yanlış tahmin o benim çünkü - - - Eklendi - - - hemen internete düşüyo fotoğraflarim ya Genişletmek için tıkla ... tüh be karıştırmışım...
M. tAHA' Alıntı: yanlış tahmin o benim çünkü - - - Eklendi - - - hemen internete düşüyo fotoğraflarim ya Genişletmek için tıkla ... tüh be karıştırmışım...
random1 Üye M. tAHA' Alıntı: yanlış tahmin o benim çünkü - - - Eklendi - - - hemen internete düşüyo fotoğraflarim ya Genişletmek için tıkla ... o benim resmim
M. tAHA' Alıntı: yanlış tahmin o benim çünkü - - - Eklendi - - - hemen internete düşüyo fotoğraflarim ya Genişletmek için tıkla ... o benim resmim
OttomaN TigeR Üye M. tAHA' Alıntı: maalesef Genişletmek için tıkla ... Dur arşivden senin fotoğrafına ulaşayım dönerim hemen...
M. tAHA' Alıntı: maalesef Genişletmek için tıkla ... Dur arşivden senin fotoğrafına ulaşayım dönerim hemen...
M. tAHA Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Dur arşivden senin fotoğrafına ulaşayım dönerim hemen... Genişletmek için tıkla ... benim ki burda gerek yok başkasına
OttomaN TigeR' Alıntı: Dur arşivden senin fotoğrafına ulaşayım dönerim hemen... Genişletmek için tıkla ... benim ki burda gerek yok başkasına
OttomaN TigeR Üye :Arşiv kayıtlarına ulaştım, 1955 M.Taha Merak ettim o dönemde renkli baskı var mıydı? Eğer yok derseniz arşiv kayıtları hatalı demek...
:Arşiv kayıtlarına ulaştım, 1955 M.Taha Merak ettim o dönemde renkli baskı var mıydı? Eğer yok derseniz arşiv kayıtları hatalı demek...
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: Bende isterim Genişletmek için tıkla ... Kayıtlarda bu çıkıyor H.Can'ım.
joker.lg Üye M. tAHA' Alıntı: benim gözüm renkli baya benzemis Genişletmek için tıkla ... görmesek tamam diyecegiz
M. tAHA' Alıntı: benim gözüm renkli baya benzemis Genişletmek için tıkla ... görmesek tamam diyecegiz
VKUCUKSAHİN Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kayıtlarda bu çıkıyor H.Can'ım. Genişletmek için tıkla ... Bune yahu
M. tAHA Üye joker.lg' Alıntı: görmesek tamam diyecegiz Genişletmek için tıkla ... sen bakmamıssın gözlerime benim gözlerm yeşil renkli
joker.lg' Alıntı: görmesek tamam diyecegiz Genişletmek için tıkla ... sen bakmamıssın gözlerime benim gözlerm yeşil renkli