MrCommanDTr Emekli Yönetici Dandanakan92' Alıntı: Büyük lokma ye büyük konuşma Genişletmek için tıkla ...
WebStyle Üye Oyun çok sinirlik birşey. Bölümler ilerledikçe oldukça zorlaşıyor. Umarım S3'e de çıkar..
aleranol Üye Dandanakan92' Alıntı: Büyük lokma ye büyük konuşma Genişletmek için tıkla ... bence çıkmaz ama çıkarsa tabi bende mutlu olurum cut the rop da zaten son bölümler ypk bizdei
Dandanakan92' Alıntı: Büyük lokma ye büyük konuşma Genişletmek için tıkla ... bence çıkmaz ama çıkarsa tabi bende mutlu olurum cut the rop da zaten son bölümler ypk bizdei
burakkk97 Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Sanmıyorum.HayırBoşverin artık ya.Dalganıza bakın... Genişletmek için tıkla ... diyene bak
Cihanî Sultan' Alıntı: Sanmıyorum.HayırBoşverin artık ya.Dalganıza bakın... Genişletmek için tıkla ... diyene bak
punisher123 Üye Bu mobil oyun sektöründeki üşengeçliği,onursuzluğu başka hiç bi sektörde görmedim yahu
kullanıcıadları Üye punisher123' Alıntı: Bu mobil oyun sektöründeki üşengeçliği,onursuzluğu başka hiç bi sektörde görmedim yahu Genişletmek için tıkla ... Üşengeçlikle alakası yok.Symbian'a portlamaya harcayacakları vakiti diğer sistemlere oyun yazmakla, fikirler geliştirmekle yenilikler eklemekle harcıyınca daha fazla para kazanıyor e ticari şirketler olduğuna göre.
punisher123' Alıntı: Bu mobil oyun sektöründeki üşengeçliği,onursuzluğu başka hiç bi sektörde görmedim yahu Genişletmek için tıkla ... Üşengeçlikle alakası yok.Symbian'a portlamaya harcayacakları vakiti diğer sistemlere oyun yazmakla, fikirler geliştirmekle yenilikler eklemekle harcıyınca daha fazla para kazanıyor e ticari şirketler olduğuna göre.