Bize hesap yaptırmayın!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qurbuz

qurbuz

Üye
    Konu Sahibi
Bize hesap yaptırmayın!
Galatasaray, kelimenin tam anlamıyla ‘ölüm-kalım´ sınavına çıkıyor.

Hertha’ya yenilme yeter!
Galatasaray, kelimenin tam anlamıyla ‘ölüm-kalım’ sınavına çıkıyor. Çünkü Olympiakos ve Benfica galibiyetleri sonrası gelen şok Kharkiv yenilgisi hesapları alt-üst etti. Şu an Cim Bom’un gruptan çıkamama, çıksa bile 2. olması halinde Şampiyonlar Ligi’nden gelen takımlarla eşleşmesi ihtimali var. Peki, Aslan ne yapmalı? En basit yol şu: Hertha Berlin’den 1 puan alınırsa ‘üst tur’ garanti; galibiyet ise liderlik yolunu açar. Ancak Galatasaray, Berlin’de yenilir; Olympiakos da Ukrayna’da Kharkiv’i devirirse işler tamamen karışır.
Haydi Metalist Kharkiv!
Bu durumda oluşacak tabloda Galatasaray ve Olympiakos 6’şar, Hertha Berlin 5, Kharkiv ise 4 puana ulaşır. Temsilcimiz son haftayı ‘bay’ geçecek. Olympiakos ile Hertha berabere kalır; Kharkiv Benfica’yı devirirse; Galatasaray, Glasgow Rangers’dan sonra 6 puan toplayıp gruptan çıkamayan 2. takım olur. Hesapların bir hayli karışık olduğu doğru ve aslına bakılırsa bunlara hiç de gerek yok! Cim Bom, Almanya’da yenilmezse işlem tamam; hatta Kharkiv, Olympiakos’u yenerse, Almanya’daki maçın bile çok fazla önemi yok!
H.BERLİN
Drobny
Chahed
Friedrich
Simunic
Stein
Ebert
Dardai
Pantelic
Cicero
Raffael
Voronin
GALATASARAY
Sanctis
Sabri
Servet
Emre Aşık
Hakan
Barış
Meira
M.Topal
Arda
Lincoln
Baros
STAT: Berlin Olimpiyat
SAAT: 21.45
HAKEMLER: Nicola Rizzoli (İtalya)
YAYIN: TRT 1

Avrupa’daki 215. sınav
Galatasaray, Hertha Berlin maçıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 215. sınavına çıkıyor. Bundan önceki 214 maçta 79 galibiyet, 82 mağlubiyet elde eden Aslan, 53 maçı da berabere tamamladı. Sarı-Kırmızılı ekip rakip filelere 283 gol gönderirken, kalesinde 314 gol gördü.
Skibbe’nin UEFA şansı
Aslan’ın hocası, Galatasaray’ın başındaki ilk Avrupa macerasında Steaua Bükreş’e elenerek hayal kırıklığı yaratmıştı. Ancak Alman teknik adamın UEFA karnesi gayet iyi. Skibbe, eleme turu da dahil olmak üzere, 5 maça çıktığı UEFA Kupası’nda 4 galibiyet, 1 yenilgi elde etti.
‘Hertha bizi iyi bilir!’
Sarı-Kırmızılı kulübün futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel’den iddialı sözler. Türk seyircilerin desteğiyle maçtan istedikleri sonuçla ayrılacaklarını kaydeden Üstünel, “Hertha bizim ismimizi iyi bilir. Onlara tekrar ismimizi hatırlatacağız. Çok hassas bir maça gidiyoruz, ama gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Hoca değişikliği konusunu aklımıza getirmiyoruz” açıklamasını yaptı.
Taraftarın inancı tam
Popüler taraftar sitesi webaslan.com’un anketine katılan 40 bini aşkın futbolseverin yüzde 59’u, “Almanya’da banko kazanırız” yönünde görüş bildirdi. Karşılaşmanın berabere biteceğini düşünenlerin oranı yüzde 22. Sarı-Kırmızılı ekibin mücadeleyi kaybedeceğine inananların oranı ise yüzde 19.
 
gs_kewell_19

gs_kewell_19

Üye
mtmatik yok
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt