Bizbize Kampüscell Tarifesi Ücretlendirme Sorunu Hakkında Yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uA34

Üye
    Konu Sahibi
Bizbize Kampüscell Tarifesi Ücretlendirme Sorunu Hakkında Yardım?
Ben Turkcell hat aldım bizbize kampuslu yaptırdım

aramalarımda 5dkda 2 kontör gidiyor normalde 15dksı 2 kontör deilmi ?

bide bu aylık mesaj tarifesine kayır oldum zamanımın ne zaman bitecegine *123*335# böyle bakılıcagını öğrendim forumdan ama kabul etmiyor o kodu

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi paylaşımlar

use2000

use2000

Üye
15 dakikası 2 kontöre tarife içi indirimli konuşmada ilk kontör 1. saniyede, ikinci kontör 31. saniyede alınır. Aynı çağrı içindeki ilk 15 dakikadan sonraki her 15 dakikanın başında 2 kontör alınır. İndirimsiz tarife içi konuşmanın ücretlendirme periodu 30 saniye, Turkcell şebekeiçi konuşmaların ücretlendirme periodu 20 saniye, diğer operatörler ve sabit hatlarla konuşmanın ücretlendirme periodu 30 saniyedir.

uA34

Üye
    Konu Sahibi
dün 20dk 07 saniyelik görüşme yaptım 4 kontörüm gitti

ondan önce 4dk 10saniyelik görüşme yaptım 2 kontör gitti

benim anlamadıgım konu bu :S

hiker_lover

hiker_lover

Üye
ewet bende use2000 e katılıyorummm mesaj konusuna qelirsekte

SMS paketlerindeki kısa mesaj hakları kaç gün boyunca kullanabilecek?

SMS paketindeki kısa mesajlar, haftalık/aylık paket tanımlaması yapıldıktan sonraki 1 hafta/1 ay(30 gün) içerisinde kullanılabilir. Kullanılmayan kısa mesajlar silinecektir.
Paket bitiş tarihim sorgulanabilecek midir?

Haftalık paket için *123*335# / aylık paket için *123*333# ile paket bitiş tarihi sorgulanabilecektir.
Paketlerdeki kısa mesaj nerelerde geçerlidir?

Paketteki mesajlar tüm Turkcell, Hazır Kart, Muhabbet Kart abonelerine gönderilen yurtiçi mesajlar için geçerlidir. Diğer operatörlere gönderilen mesajlar, Uluslararası mesajlar ve Yıldız Falı, Haber, Resim, Melodi gibi kısa mesaj servisleri için geçerli değildir. Roaming'de atılan mesajlar ayrıca ücretlendirilecektir.
Günlük SMS atma sınırı var mıdır?

Hayır, kampanyaya katılan aboneler gün içinde istedikleri kadar mesaj atabilirler

--------------- Ekleme ---------------

bazen böyle karışıklıklar olabiliyorrr
Kazanılan hediye kontörlerden ne kadar kaldığını ve 1200 dakikadan kaç dakika kaldığını nasıl sorgularım? Kampuste 100 ve üzeri kontör yükledikten sonra tarifeiçi 15 dakikası 2 kontöre konuşabileceğin kaç dakikan kaldığını *456*5# tuşlayarak öğrenebilirsin.
2 saat bedava paketi aldıysan *123*62# tuşlayarak pakette kalan dakikanı öğrenebilirsin.

uA34

Üye
    Konu Sahibi
ne yazarsam yazıyım hatalı tuşlama yaptınız yanıtını alıyorum sadece kontör sorarken cevap alabiliyorum

use2000

use2000

Üye
dün 20dk 07 saniyelik görüşme yaptım 4 kontörüm gitti

ondan önce 4dk 10saniyelik görüşme yaptım 2 kontör gitti

benim anlamadıgım konu bu :S

0-30 saniye arası 1 kontör
31-15 dakika arası 2 kontör
15-30 dakika arası 4 kontör

yani sen 15 dakikalık görüşme periyodlarında ücretlendiriliyorsun. Görüşmeni bunların arasında bir dakikada da yapsan 15 dakika ücreti yani 2 kontör olarak ücretlendirilir

uA34

Üye
    Konu Sahibi
0-30 saniye arası 1 kontör
31-15 dakika arası 2 kontör
15-30 dakika arası 4 kontör

yani sen 15 dakikalık görüşme periyodlarında ücretlendiriliyorsun. Görüşmeni bunların arasında bir dakikada da yapsan 15 dakika ücreti yani 2 kontör olarak ücretlendirilir

hmm anladım çok teşekkür ederim:)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
15 dakikası 2 kontöre tarife içi indirimli konuşmada ilk kontör 1. saniyede, ikinci kontör 31. saniyede alınır. Aynı çağrı içindeki ilk 15 dakikadan sonraki her 15 dakikanın başında 2 kontör alınır. İndirimsiz tarife içi konuşmanın ücretlendirme periodu 30 saniye, Turkcell şebekeiçi konuşmaların ücretlendirme periodu 20 saniye, diğer operatörler ve sabit hatlarla konuşmanın ücretlendirme periodu 30 saniyedir.

Bilgilendirme için sağol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt