Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biz mİ Hoşça Zaman Geçiriyoruz Hayatta... Yoksa Zaman Mi Bizi Geçio??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***
Üye
Konu Sahibi
Biz mİ Hoşça Zaman Geçiriyoruz Hayatta... Yoksa Zaman Mi Bizi Geçio??
Evet Arkadaşlar Sizce Hangisi Yaşanıyor Hayatınızda... Neye İnanıyorsunuz??? Duygularınızı Paylaşır Mısınız??... Bir Araştırma Yapıyorum da Buda Maddelerinden Biri Yardımcı Olursanız Sevinirim...
İyi Forumlar
researcher
Üye
bilime bir katkım olsun...
maalesef zaman geciyor.....cunku zamanın tukettikleri gozle gorulur birsey ...hosca gecen zaman elle tutulur degil... biriktirip kimseye gostermezsin ..kimse seni iyi gecirdigin zamanla ayırd edemez...
DPool
Üye
zaman beni geçiyor
Berlin Boleyn
zaman acımasızdır. eğlendiğimiz anlarda dahi zaman bizze inat hızla ilerleyip eğlenceyi bitirir. hiç geçmesini istemediğimiz anlarda zaman acımadan tüketir saatleri. bugünden şikayet ederken 50mize geldiğimizde özleriz şimdiyi. ne çabuk geçti,ne güzel günlerdi deriz. bugünden geleceğe maalesef güzel anılar değil somut eserler kalır. yaşanılanlar geçmişten yarınlara anı,anektot olarak taşınır. ve zaman o anıların bile üstünden geçerek en fazla 2 nesil sonraya kendini aktarabilir.
zaman beklemez diye boşuna dememişler.
oyüzden anı yaşıycaksın
***BlackrosE***
Üye
Konu Sahibi
Yorumlarınız için Teşekkür Ederim Arkadaşlar... Bilgi paylaştıkça güzelleşir...
<''Th3 ßiG ßoSs''>®
Üye
ben gecırıyorm
abdulk4dir
Üye
daha belli değil yarıştayız
arslansem
Üye
Bu sorunun cevabı çoğunlukla ikinci seçenektir..Çünkü mutlu olduğumuz anları düşündüğümüz de bile ne güzel günlerdi falan diyip geçen zamana hayıflanırız..Zaman kavramı eşi benzeri olmayan ve çok acımasız bi kavram..Gözdenin de dediği gibi anı yaşamalı insan..Zaman akıp gidiyor dur demek olmaz
***BlackrosE***
Üye
Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkür ederim..
arslansem
Üye
Rica ederim
-YARINIYOK-
Üye
zaman beni geçiyor valla
Cynical
Üye
Orta okuldayken bir klasör furyası patlak vermişti okulda. Ben de furyaya ayak uydurup bir tane almıştım. Üzerinde şöyle güzel bir yazı vardı:
"Time is what you make of it."