Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
biyardım ne olursunuz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krstom
Üye
Konu Sahibi
biyardım ne olursunuz
s.a ben dün saMSUNG GALAXY ACE İ aldım cihazda android 2.3.6 yüklü hiç oyun yükleyemiyorum yüklediğim zaman ise bu video oy natılamıyor diyo 2.2 froyo o0lsa bu sorun ortadan kalkarmı bi yardım edin hiç root atmadım her şeyi orjinal
ibrother
Üye
[/COLOR]ekran çözünürlüğüne göre oyun indir bendede aynisi oldu. böyle hallettm.
krstom
Üye
Konu Sahibi
ekran çözünürlüğüne göre indiriyorum zaten hepsini bu yazılım düşüre biliyormuyuz 2.2 ye
kesin çözüm: gameloft/games/ hangi oyunda o hatayı aliyorsan o oyundaki tüm videoları " telefonun deaful yani programsiz tek başına acacagi formata çevir. isim falan aynı olacak. kesin yol bu.
krstom
Üye
Konu Sahibi
beyler çok saolun özellikle sana ibrahim kardeş ama ben teknik servise yolladım adam dediki senin sürüm yeni olduğu için android oyunları senin telefonun sürümüne uyumlu deil bende yolladım garantiye 2 gün sonra geliyor
beyler çok saolun özellikle sana ibrahim kardeş ama ben teknik servise yolladım adam dediki senin sürüm yeni olduğu için android oyunları senin telefonun sürümüne uyumlu deil bende yolladım garantiye 2 gün sonra geliyor
öyle şeymi olur ya :S Ne kadar yüksek version, o kadar yüksek optimizasyon demek. Bence sana uyduracak başka yalan bulamamışlar. Bende sgs2de 2.3.6 kullanıyorum, 2.3.3e göre bariz performansta artma oldu. Version düşürerek birşey elde edemezsin. Umarım sorununuz hallolur, gecmis olsun ..
krstom
Üye
Konu Sahibi
saol kardesim bide bole bakalım sorun olursa yükseltiriz
krstom
Üye
Konu Sahibi
telefon geri geldi 2.2 yokmuş i model içinson sürüm yüklemişler sorun yine aynı o oyunların video formatını nasıl deiştirebiliriz