Bitstream Inc. BOLT v2.11 /Lite "Lightning Fast Browsing Experience"(Up:15.07.10)

Sponsorlu Bağlantılar

ayetullah25

ayetullah25

Üye
    Konu Sahibi
Bitstream Inc. BOLT v2.11 /Lite "Lightning Fast Browsing Experience"(Up:15.07.10)

CIVATA daha düşük cep telefonlarını bir ödün tarama deneyimi sunan ücretsiz indirilebilir bir tarayıcıdır.

CIVATA's WebKit tabanlı bulut bilgi işlem mimarisinin aynı web sayfa düzeni masaüstü PC'lerde bulunan sunar. Aksine İnternet CIVATA hızlı, verimli, zengin özelliklere sahip bir şekilde sağlamak kullanıcı ile basitleştirilmiş, mini versiyonu, teklif daha web sayfaları ve mobil cihazların tüm seviyelerde zengin medya uygulamaları ödün zevk.

Özellikler:

FAST Mobil Tarama Yıldırım

saniye içinde * Yükler tam web sayfaları
* Patentli gezinme ve görüntüleme teknolojileri daha hızlı gidiyoruz olsun

WATCH. CONNECT. SURF.

YouTube gibi sitelerden * Profili akarsu flash veya HTML5 klipleri, MySpace ve MTV
* Kolayca ile birden fazla site arasında geçiş sekmeli tarama
CIVATA's widget platformu ile Web * keyfini aerodinamik erişim apps
göz attığınız sırada * Post your Facebook ya da Twitter doğrudan CIVATA hesap
* Mağazalar güvenli

Ödün WEB DENEYİMİ

cep telefonlarının tüm tiplerinde * Tam masaüstü bilgisayar tarzı tarama
* Run Web tabanlı uygulamalar, Mafia Wars ve Google Docs gibi
* Web içeriğini, repurposed veya kaldırılan reformasyon asla
* İnsanlar iyi sayfa mevcut rendering ile herhangi bir site

PS: Sevgili arkadaşlar bu yeni sürümü için bir değişiklik log ama küçük hataların düzeltilmesini düşünüyorum ...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: palaska2525, zekeriya_66, fos4luiandeyson ve 2 diğerleri

Paranoya

Paranoya

Üye
teşekkürler .

muratsim67

Üye
e51 de çalışmıyor

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
sağol kardeş son sürümünü paylaştığın için

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
yha arkadaş o kadar telefonda çalıştırdım bi şu n85de çalıştıramadım
çalıştırdığım makinalar n95 8gb, samsung star, e71, e72, n73 ram dolunca kapatıyo ama yinede çalıştı, e65 bunlarda çalıştırdım ama bir türlü n85de çalıştıramadım her yolu denedim alternatif yol deneyen varsa söylerse iyi olur arkadaşlar

blackaid

blackaid

Üye
bu tarayıcıyla s40 telefonlarla youtube dışındaki video sitelerinden video izlemek mümkünmü?

karakule100

karakule100

Üye
teşekkürler kardeş

gadruno

Üye
Teşkkürler güzel paylaşım ama keşke kendin çevirseydin yada hiç çevir/t/meseydin. Programın adı Civata değil BOLT.

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
s40 telefonlarla s60 tellern farkı yok sadece sys txt dosyasndn çoznrkuk ayarları oynanmış

sinanpp

sinanpp

Üye
teşekkürler..

Üst Alt