dreamgirls
Üye
Bitmiyor Aşk Çünkü Mezarı Yok...
Her düşüşünde gözümden siyah damlaların, birikmiş keder, unutulmamış acılara bir taş daha konuluyor kalbimde... Ürperen tenim değil, ruhum bu sefer. Öyle bir esiyor ki rüzgâr, kalmayacak senden diye inatla haykırıyor yüzüme. Çok soğuk bu gece. Bütün hücrelerim kalbimin ortasında inatla tütmeye devam eden küllerin etrafına dizilmiş, küllerin yeniden alev almasını sağlayacak o közü bekliyorlar sanki... Ama düşen her damla, bir parçasını daha söndürüyor gitmeden... Islak şeyler ateş tutmaz ya hani bütün şanslarımı harcarcasına akıtıyorum siyahlıkları... Soğuk gözümden çıkmasını fırsat bildiği damlaları daha yere ulaşmadan donduruyor... Acı dolu saatlerde, yere düşen her damlada ayrı bir haykırış duyuyorum. Donmuş olan her bir damla paramparça olmadan önce acıyan gözlerle bakıyorlar bana. Her bir damlada ayrı bir ölüm.
Her ölümde ayrı bir keşke dilimde.
Bilinmezliğin sonsuzluğuna bilerek düşüyorum... Düş’lerimin sıcaklığını düşüşlerimin soğukluğu bastırıyor… Terli terli aşk içiyorum... Kalbime bez koyanda yok, geceleri aklımın üstünü örtende, hasta olacaksın diyende...
Yalnızlığın sevgilisiyim ben artık...
Çokluk içinde bir yokluk
sevinç içinde bir keder…
Dünya üzerinde bir Leke...
Vazgeçiyorum bende…
Ve son bir ses gitmeden...
TabuLa Rasa çağırıyor işte küllerimi...
""
Sus.
Sus ki gülesin ağrıyan yerlerinden artan azimle…
Gövden kabuk bağlamış, acıya bitmiş ağaç gibisin.
Durduğun yerde düşüyor yaş iki damla şeklinde belki de mevsim.
Bitmiyor aşk çünkü mezarı yok…
alıntı...
Her ölümde ayrı bir keşke dilimde.
Bilinmezliğin sonsuzluğuna bilerek düşüyorum... Düş’lerimin sıcaklığını düşüşlerimin soğukluğu bastırıyor… Terli terli aşk içiyorum... Kalbime bez koyanda yok, geceleri aklımın üstünü örtende, hasta olacaksın diyende...
Yalnızlığın sevgilisiyim ben artık...
Çokluk içinde bir yokluk
sevinç içinde bir keder…
Dünya üzerinde bir Leke...
Vazgeçiyorum bende…
Ve son bir ses gitmeden...
TabuLa Rasa çağırıyor işte küllerimi...
""
Sus.
Sus ki gülesin ağrıyan yerlerinden artan azimle…
Gövden kabuk bağlamış, acıya bitmiş ağaç gibisin.
Durduğun yerde düşüyor yaş iki damla şeklinde belki de mevsim.
Bitmiyor aşk çünkü mezarı yok…
alıntı...