bitliste olay...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
    Konu Sahibi
bitliste olay...
Bitlis'te DTP tarafından organize edilen miting elinde Türk bayrağı bulunan ve diger eliyle bozkurt işareti yapan bir genç tarafından protesto edildi

Emine Ayna'nın yaptığı konuşmanın hemen ardında bir genç eline Türk Bayrağı ile miting alanına girdi.

Kalabalık tarafından elindeki Türk Bayrağı alınan genç linç edilmek istenirken, polis ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı.

Bunun üzerine tekrar konuşmasına devam eden Ayna, Emine Ayna, "Bizim Türk Bayrağı ile bir sorunumuz yok. Asıl saygısızlığı o genç yapmıştır" dedi.

DTP heyeti daha sonra Siirt'in Baykan ilçesine gitmek üzere Bitlis'te ayrıldılar.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Türk bayrağıyla sorunu yoksa, sorun bakalım; parti merkezlerinde neden Türk bayrağı yok? Bu ülkenin partisi değil misin, eğer sorunun yoksa Türk bayrağını dalgalandırman lazım.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İnsanın gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar, a*ptal yerine koymaya çalışıyorlar...
Ne kadar zekiler(!)...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bayrağımızı tutan adamı tanıyorum haberim vardı zaten (bilen bilir bitlis'te oturuyorum)
Ben ve arkadaşlarım da düşünmüştük aynı şeyi yapmayı ama öğretmenlerimizin haberi oldu ve bırakmadılar
Neyse ki yaptı
Kahrolsun pkk!!Kahrolsun dtp!!
:turkiye:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt