TheNightMare.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Boşuna ödüllü degil.Windows 7 'de bunu kullanıyordum, inanılmaz başarılı bir marka.
Üstelik görebileceğiniz en sade Antivirüs yazılımı, ayar menüsü bile yok, arka planda işini yapar sizi rahatsız etmez.
Bitdefenderin 64 bit sürümün de bellek kullanımı 300 mb civarında, 32 bit versiyonu ise 150 mb civarında olabilmekte...Windows 7 'de bunu kullanıyordum, inanılmaz başarılı bir marka.
Üstelik görebileceğiniz en sade Antivirüs yazılımı, ayar menüsü bile yok, arka planda işini yapar sizi rahatsız etmez.
Bitdefenderin 64 bit sürümün de bellek kullanımı 300 mb civarında, 32 bit versiyonu ise 150 mb civarında olabilmekte...
Geçtiğimiz sene yazılımı test etmiştim bu sene de durum aynı mı ? Çoğu 64 bit tabanlı antivirüsün RAM tüketimi böyle
Paylaşım için teşekkürler, test geçen yıl güncellenmiş ancak bazı veriler beş yıllık...Yaklaşık 1.5 senedir Windows 10 kullandığım için bakamıyorum ama konuyu biraz araştırdım.
En yakın tarihli kaynak bunu bulabildim (Antivirüs markalarının karşılaştırmalı bellek kullanımı):
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Not:En güncel sürümün de aynı değerlerde olacağını tahmin ediyorum.
Paylaşım için teşekkürler, test geçen yıl güncellenmiş ancak bazı veriler beş yıllık...
O dönem nokıa telefonlarda antivirüsün sanki olması şartmış gibi bir hava vardıEvet, bazı veriler beş yıllık.
Aslında bu bile başlı başına bir veri sayılır, günümüzde Antivirüs yazılımları eskisi kadar önemli görülmüyor.Microsoft'un Windows 10 ile yerleşik güvenlik yazılımında çok iddialı olması bunun en büyük sebeplerinden zaten.Hatta ben bile Windows 10 'a geçince ekstra bir güvenlik yazılımı yüklemeye gerek duymadım, ki çok pimpirikli biri olmama rağmen.
On yıl önce bir PC için vazgeçilmez olan şeylerin başında Antivirüs programı, yetmez Anti-Malware yazılımları o da yetmez bakım için ''tools'' programları olurdu.Bunları da geçtim bizim Nokia s60v2 'lere bile Norton Antivirüs yüklerdik.
İnsanlar anladı ki bu programların çoğu yarardan çok, sistemi yorarak kullanıcı deneyimini ciddi ölçüde aksatıyor.
Ben gerek görmüyorum ama ekstra bir yazılım kullanmak isteyenlere Bitdefender free 'yi öneririm.Ayar yapma derdi yok, reklam yok, tek tıkla devre dışı bırakabiliyorsunuz, arayüzü küçük ve sade bence şahane, hafifliğiyle bilinen bir marka gerçekten de öyle.
Bu da Kasım 2012
Çok havalı oluyordu ama, canımız sıkıldıkça system scan yapardık.Ben bir ara parayı basıp NetQin bile kullanmıştım.O dönem nokıa telefonlarda antivirüsün sanki olması şartmış gibi bir hava vardı
Ben de yaptım, tecrübesizlik yılları işte.Eskiden antivirüs + malware + firewall + asc + ... giden kombinasyonlara çok gülmüşümdür
İçlerinde en kralı da odur, bir antivirüsden çok daha fazlasıÇok havalı oluyordu ama, canımız sıkıldıkça system scan yapardık.Ben bir ara parayı basıp NetQin bile kullanmıştım.
Kim yapmadı kiBen de yaptım, tecrübesizlik yılları işte.
Şu anda Bende Kaspersky Free Kullanıyorum. İşimi fazlasıyla Görüyor.Paylaşım için
Kendi adıma konuşmam gerekirse eğer şahsen Kaspersky'den vazgeçmem. tabi herkesin tercihi farklı, saygı duymak gerekir.
Eskiden Eset NOD 32 çok Populer bir Virüs Programıydı. İlla o PC Açılışında NOD 32 Logosunu görecektik.Her bilgisayarda mutlaka oluyordu.
Onlar aviracı değil miİnternet kafelerin ve formatçıların vazgeçilmezi.
Key'i en kolay bulunan oydu galiba.
Şu an Bende Kaspersky Free Kullanıyorum. İşimi fazlasıyla Görüyor.
Onlar aviracı değil mi
Pekte gerek yok doğrudan yükle free sürümü geç...Yani deneme sürümü ilk başta kullanılır.
Demek onu da reklama boğdular zaten hantaldı biraz, çok yazık olmuşavira işin kolayı. ama son arayüzü doğrusu hiç hoşuma gitmiyor. reklamdan başka bir uygulama değil bence.
Kaspersky Free Tamamen ücretsiz bir yazılım.Yani deneme sürümü ilk başta kullanılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?