Bisikletim :(( >> :))

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben ayağım demeyince sevmiyorum yaa. Zaten hızla işim olmaz :D çok fark yapıyor mu sele

The Pancar

The Pancar

Üye
Ben ayağım demeyince sevmiyorum yaa. Zaten hızla işim olmaz :D çok fark yapıyor mu sele
sağlık problemleri
Önemli bir konu olduğu için alıntılıyorum;
"Öncelikle Selenin yere paralel düz olmasını sağlamalıyız. (sekil 1)
Sele Boyu ayarı için birkaç yöntem kullanılmaktadır.
– Bisiklet selesine oturduğumuzda ayakuçları yere dokunmalıdır.
– Seleye oturduğumuzda sağ pedal aşağıda iken sağ ayak topuğumuzu pedal üzerine koyduğumuzda bacak dik olarak açılmalı ve pedala oturabilmelidir. ( tabii vücudumuzu sağa sola eğmeden ) (sekil 2)
– Diğer bir yöntem pedala ayağımızın en geniş noktası bastığında ve pedal en alt noktada iken dizimizin merkezinden sarkıtacağımız ucunda ağırlık takılı bir ip pedalın orasına gelecek şekilde merkezlenmelidir."

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, Emrebali05 ve B.A.R.O.N
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
sağlık problemleri
Önemli bir konu olduğu için alıntılıyorum;
"Öncelikle Selenin yere paralel düz olmasını sağlamalıyız. (sekil 1)
Sele Boyu ayarı için birkaç yöntem kullanılmaktadır.
– Bisiklet selesine oturduğumuzda ayakuçları yere dokunmalıdır.
– Seleye oturduğumuzda sağ pedal aşağıda iken sağ ayak topuğumuzu pedal üzerine koyduğumuzda bacak dik olarak açılmalı ve pedala oturabilmelidir. ( tabii vücudumuzu sağa sola eğmeden ) (sekil 2)
– Diğer bir yöntem pedala ayağımızın en geniş noktası bastığında ve pedal en alt noktada iken dizimizin merkezinden sarkıtacağımız ucunda ağırlık takılı bir ip pedalın orasına gelecek şekilde merkezlenmelidir."
dediyin gibi yapılırsa bisklet kulanırken pedala tam güç kulanılmaz
ben pedallarken bir ayagımla bastırken diyer ayagımla geri çekiyorum
asıl pedala sadece itme gücü uygalıyp bir sağ bir sol basmak sağlık açısından
sorun çıkartır

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben halimden memnunum seleyi yukseltirsem direksiyon çok aşağıda kalacak bir nevi kamburum çıkabilir.

The Pancar

The Pancar

Üye
Bunlar temel kurallar siz bilirsiniz

Emrebali05

Emrebali05

Üye
98 model bisan Ön amortisoru gecen sene taktirdim yayli olmasina ragmen gayet yumusak :) kadro haric her yeri degisti :) sele borusuda artik kadroya kaynamis cikartip degiştiremiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
98 model bisan Ön amortisoru gecen sene taktirdim yayli olmasina ragmen gayet yumusak :) kadro haric her yeri degisti :) sele borusuda artik kadroya kaynamis cikartip degiştiremiyorum :)

Çok güzel görünüyor.Bisiklette favori rengim de bu ayrıca.Ama keşke ön maşayı değiştirmeseydin yav, orijinalliği gitmiş + bu tarz bisikletlere ince maşa yakışıyor. :)
Boynuzları da biraz indirirsen fena olmaz. :gul:

• Beğen
Tepkiler: Emrebali05
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Ama cok hosuma gitti amortisor :) kaldirimlardan cukurlardan hic kacmiyorum artik bazen bilerek bile cukurlardan geciyorum :)
En guzel yanida ne biliyomusun hic ses cikarmiyor cok sessiz gidiyor

• Beğen
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Benim çalınan da sert inince kaldırımdan fıst fıst ediyordu. :gul: Tabi bilirim amortisörün de zevki başka.

byAndroid

byAndroid

Üye
Yavv bu ortada ki amortisörü yumusatabilir miyiz?

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Benim çalınan da sert inince kaldırımdan fıst fıst ediyordu. :gul: Tabi bilirim amortisörün de zevki başka.
Bu bisikletimide caldilar hurdaci calmis baskasina satmis bir kac gun sonra okudugum okulun bahcesinde cocugun teki dolasirken gordum hemen aldim elinden sonra babasini filan cagirdi dedim benim bisikletim calip size satmislar diye sonra gittiler cok mutlu olmustum bulduguma :)

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bu bisikletimide caldilar hurdaci calmis baskasina satmis bir kac gun sonra okudugum okulun bahcesinde cocugun teki dolasirken gordum hemen aldim elinden sonra babasini filan cagirdi dedim benim bisikletim calip size satmislar diye sonra gittiler cok mutlu olmustum bulduguma :)
Ahahha :D geçmiş olsun. Benim başıma böyle bir durum gelmedi çok şükür. [emoji1]

• Beğen
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Bunlar da benden solun.Fotoğraflar 2005 yılına ait (İst-Avcılar, Nokia 3660) ama şu an da pek farklı değil zaten.Nostalji olsun biraz. :gul:

Bu da çalınan bisikletim.

Dönmüyor ki namussuz :D
Fotoğrafını buraya koyabilirsen bakayım.Dönebilen mekanizmalar belli oluyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Emrebali05
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Amortisör tipi olarak bir benim ki dikey vaziyette sanırım [emoji1]

• Beğen
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Bunlar da benden solun.Fotoğraflar 2005 yılına ait (İst-Avcılar, Nokia 3660) ama şu an da pek farklı değil zaten.Nostalji olsun biraz. :gul:

Bu da çalınan bisikletim.

Fotoğrafını buraya koyabilirsen bakayım.Dönebilen mekanizmalar belli oluyor zaten.
benim maşa seninkinin aynisiydi sulu zeminde duvara bodoslama girince yamuldu sonra amortisore gectim :)

• Beğen
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Amortisör tipi olarak bir benim ki dikey vaziyette sanırım [emoji1]

Dikey olması önemli değil de şöyle söyleyeyim.Yayın bittiği yerde çok ince tırtıklar varsa bil ki döndürerek sertlik ayarı yapılabiliyordur.Eğer hiç pay yoksa yapabilecek bir şey yok sanırım. :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Var hacı bende bisikletin resmini attım

Takipçi Satın Al

Üst Alt