Bisikletim :(( >> :))

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
ip 6 alana bu vız gelir tırıs gider yenisini al :D

BRKTNL

BRKTNL

Üye

Sıfır gibi oldu :) :cool:bud::dance::smdance:
Nasıl bu arka amortisör tipi hocam, pedal çevirirken hız kesiyor mu bildiğimiz çift amortisörlüler gibi? Bu daha çok profesyonel duruyor.

Benim yavru da bu:cool Bu yaz öyle güzel şeyler yapıcam ki mükemmel olacak, mishal lastikler bi kere incelecek :ehe

byAndroid

byAndroid

Üye
Eve gidiyim bir resimde ben atıcam. Sizin bisikletler yeni nesil heralde önceden öyle Jant tipi yoktu :D

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Evet üçgen jant, beklerim :)

mürteza16

mürteza16

Üye
Benim bisikletim bile yok. :/ Kaykay akar. :yuru:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
0MG90

0MG90

Üye
Konu bisiklet evrimi diye değiştirilmeli

byAndroid

byAndroid

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BRKTNL
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Ben de iki yeni bisiklet çaldırdım.İkisine de çok üzülmüştüm.En son çalınan disk frenli yarım milyarlık Bianchi'ydi :gul:.Ah şu hırsızlar yok mu, haram zıkkım olsun. sopa:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Kiliti niye takmıyorsunuz anlamam ben spora bisikletle gidiyorum marketin orda bağlıyorum demire kilidide taktım mı 2 saat birşey olmuyor miss [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
byAndroid

byAndroid

Üye
Bende baya 5-6 yıl önce caldirmistim bir tane o gün bugündür kilitle dolaşıyorum :D

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Kiliti niye takmıyorsunuz anlamam ben spora bisikletle gidiyorum marketin orda bağlıyorum demire kilidide taktım mı 2 saat birşey olmuyor miss [emoji1]

Hangi kilitten bahsediyorsun, 2 tane takılıydı biri janta biri gövdeye.Tam ekipman gelmiş hırsızlar.Kesip atmışlar, malzemeleri de bırakmışlar.İnce demir testeresi, bir de buzdolaplarında olan bakır borulardan.Bir de asma kilit vardı onu da şeker gibi kırmışlar. :bilmm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Vay be adamlar seni izlemiş belli
Evet orası kesin, çünkü bisiklet kapalı yerde duruyordu, ve o yer akla gelebilecek bir yer değildi.Neyse hatırladıkça sinirlerim bozuluyor ya unuttum ben.Ama şöyle bir şansım var, hırsızlar gerizekalı oldukları için benim daha önce sözünü ettiğim ATALA marka bisikletimi çalmamışlar öyle bırakmışlar.Eğer o da gitseydi depresyondan 10 yıl çıkamazdım. :gul:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
byAndroid

byAndroid

Üye

Benim emektar 2011 model. Marka reel. Geçen arka vitesi değiştirdim 5 tl ye :S çok masraflı değil işimi görüyor çift lastik aynı zamanda

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA ve B.A.R.O.N
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Hangi kilitten bahsediyorsun, 2 tane takılıydı biri janta biri gövdeye.Tam ekipman gelmiş hırsızlar.Kesip atmışlar, malzemeleri de bırakmışlar.İnce demir testeresi, bir de buzdolaplarında olan bakır borulardan.Bir de asma kilit vardı onu da şeker gibi kırmışlar. :bilmm
oha be arkadaş bu kadarı da pes ama :off: ne yapalım madem bu bisikletleri nereye koyalım anlamadım ki o_O

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Bisiklet için söylüyorum durdurma gücü olarak V-frenler ile arasında fark yok denebilir, görüntü olarak güzel görünüyor orası ayrı.
18 senelik bisan bisikletime yeni tip v fren taktirmistim iki sene once, pabuclarin bitmesi haricinde hicbir sorun cikarmadi ayar bile gerektirmedi gecen ay pabuclari degistirdim artik metalleri janta surtmeye baslamisti :) fren telleri bile sapa saglam kopmadi ve yazin neredeyse hergun binerim bisiklete kisinda hic yatmiyor kar yagmur camur iyi gidiyor :) esek gibi biniyorum ama kadro haric degismeyen yeri kalmadi :)

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA ve B.A.R.O.N
The Pancar

The Pancar

Üye
bende yarın resim çekip atıcam bisikletimi ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt