DeV/AsA
Üye
benim maşa seninkinin aynisiydi sulu zeminde duvara bodoslama girince yamuldu sonra amortisore gectim
Var hacı bende bisikletin resmini attım
Nedense arkadaki amortisorlere hic isinamadim sokakta goruyorum yaylandikcabgici gicir otuyor cok sinir bozucu sele borusundan amortisoru tercih ederim ama sele borum cikmiyorrr
Aynen onu dondurmek ise yariyor bi arkadasimda vardi iyi actik ordan yumusamisti. Az birseyNot: mesele yayı döndürmek değil, yayın ucundaki parlak metal halkayı döndürmek.Yayı tutan o çünkü.
Ahaha calindigina sevinmis gibisin_Not: mesele yayı döndürmek değil, yayın ucundaki parlak metal halkayı döndürmek.Yayı tutan o çünkü.
Kesinlikle katılıyorum.Kaliteli olmadıkça çok gereksiz ve bir o kadar da görüntü kirliliği veriyor.Ben de bir heves almıştım o da çalındı zaten.
Bir sonraki bisikletim kesinlikle tek amortisör olacak (ön).
Ahaha calindigina sevinmis gibisin.
Sen başka yere taşın bence yakında klozetide çalarlar felan [emoji1]Sekiz yıl oldu üzerimde bir etkisi kalmadı artık.İnsanlar arabasını çaldırıyor onlar ne yapsın.
heryerde varki bu sahislar kacmak mumkun degilSen başka yere taşın bence yakında klozetide çalarlar felan [emoji1]
Yok demiyorum zaten aktif hırsızlık var gibime geldi [emoji1]heryerde varki bu sahislar kacmak mumkun degil
Daha önceden denedim donduremedim. Tekrar denicem benimde ordan çok ses geliyor çukurda falan. Acep orası yaglanir mı. Aşırı gicirdiyor çünkü
Yaglanir gres yagi tercih edin sivi makine yaglari bir sure sonra tekrar gicirdama yapiyorDaha önceden denedim donduremedim. Tekrar denicem benimde ordan çok ses geliyor çukurda falan. Acep orası yaglanir mı. Aşırı gicirdiyor çünkü
Sen başka yere taşın bence yakında klozetide çalarlar felan [emoji1]
frenlere ani basınca bir nasıl desem kamyon sesi gibi korno gibi ama öyle değil tam o tarz bir ses cikiyor.
Yuvadan çıkaracak kadar döndüreceğini tahmin edemedim.Gevsettim gevsettim bisikleti bi kaldırdım yay boşta kaldı geri eski haline dondurdum. Şimdi yağlamam lazım çünkü aşırı gicirdiyor ya
Aynen insanlar bakmasa problem değil de..Yağmurlu havalarda sürülürse de aynısı olur.Çok kaba bir sesi vardır.
Aslında çok cevirmedim zaten sondaymis aşırı gicirdiyor arkadaş iğrenç yaaYağmurlu havalarda sürülürse de aynısı olur.Çok kaba bir sesi vardır.
Yuvadan çıkaracak kadar döndüreceğini tahmin edemedim.
Aslında çok cevirmedim zaten sondaymis aşırı gicirdiyor arkadaş iğrenç yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?