Bişey Yüklemek İçin Bişeylerden Vazgeçmek!!!

Sponsorlu Bağlantılar

eyup ensar

eyup ensar

Üye
    Konu Sahibi
Bişey Yüklemek İçin Bişeylerden Vazgeçmek!!!
Evet arkadaşlar gınaa geldi artık mağaza hergün gelişiyor güzel ama yüklemeye gelince yer yok artık uygulamalar arasında derin hesaplar yapıyorum hangisinden vazgeçsem diye yer yok L820 kullananlar için büyük bir sorun bu artık zaten 8gb yer var diğer klasörü yüzünden bişey kalmıyo bize inşallah uygulamaları hafıza kartına da yükleyebileceğimiz Bi güncelleme gelir...

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Suan 150 ye yaklaşmışımdır uygulama ve oyunda :) Ve 1,1 gb boş yer var.Sorun sadece 1024 gblık oyunlarda oluyor o kadar :)

serinaga

serinaga

Üye
Oyun yok, sıkıntı yok hafıza konusunda. Ama oyun var ise maalesef durum vahim ...

eyup ensar

eyup ensar

Üye
    Konu Sahibi
Suan 150 ye yaklaşmışımdır uygulama ve oyunda :) Ve 1,1 gb boş yer var.Sorun sadece 1024 gblık oyunlarda oluyor o kadar :)

L820 den mi bahsediyorsun 150 uygulamayı nasıl sığdırdın oyun falanda olmaması lazım

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla bu sd karta uygulama oyun kuramama sorunu başlı başına saçma ve büyük bir sorun bence. Madem sd karta bir şey kurmaya izin vermeyeceksin sisteminde o zaman neden sd kartla hafıza artırma seçeneği koyuyorsun arkadaş? Bunlar da bir şaşkın yahu:nono:

• Beğen
Tepkiler: eyup ensar
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Valla bu sd karta uygulama oyun kuramama sorunu başlı başına saçma ve büyük bir sorun bence. Madem sd karta bir şey kurmaya izin vermeyeceksin sisteminde o zaman neden sd kartla hafıza artırma seçeneği koyuyorsun arkadaş? Bunlar da bir şaşkın yahu:nono:

birinci nesil wp7 cihazlar cok cabuk unlock edildi. Bunun sebebi hafiza kartiydi. Wp8'de microsoft işi uyandi ve hafiza kartini sadece medya dosyalariyla sinirlandirdi. Sagolsun nokia da haritalara izin verdi.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

L820 den mi bahsediyorsun 150 uygulamayı nasıl sığdırdın oyun falanda olmaması lazım

Canım sıkıldı saydım 131 uygulama bulunmakta ,
ve arda kalan 1gbdan fazla yer ,
ScreenShot almak isterdim ama hepsini çek olmaz :D
15 e yakın da oyun bulunmakta toplam sayım 131

qwerty5757

qwerty5757

Üye
SD karta oyun ve uygulama kurulabilir durumda olsaydı sistem unlock olmuş olurdu ki bu microsoftun işine gelmezdi. Bana kalırsa uzun bi süre SD karta oyun ve uygulama kurulamıyacak.

eyup ensar

eyup ensar

Üye
    Konu Sahibi

birinci nesil wp7 cihazlar cok cabuk unlock edildi. Bunun sebebi hafiza kartiydi. Wp8'de microsoft işi uyandi ve hafiza kartini sadece medya dosyalariyla sinirlandirdi. Sagolsun nokia da haritalara izin verdi.

abi o zaman tek çare kalıyo o da diğer klasörü..

- - - Eklendi - - -

Canım sıkıldı saydım 131 uygulama bulunmakta ,
ve arda kalan 1gbdan fazla yer ,
ScreenShot almak isterdim ama hepsini çek olmaz :D
15 e yakın da oyun bulunmakta toplam sayım 131

maşallah iyi yer varmış sende ama oyunlar küçük çaplıdır muhtemelen :)

Üst Alt