birmilyara kadar telefon en iyisi nedir bunların

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trampet

Üye
Originally posted by herneysa@Aug 22 2005, 08:02 PM
arkadaşlar birmilyara kadar telefon alıcam ama bir türlü istedigim özelliklerde bulamadım symbian olsun blutut olsun kızıl ötesi olsun mega piksel kamera olsun istiyorum ama yok bana bir öneri lütfenn şimdiden saolun
[post=141341]Quoted post[/post]​

Arkadaşım sen tam olarak 3230 u tarif ediyorsun ama 6630 dan 3230 a inmek; Sürekli gelişen bir teknolojiyi düşünürsek, F1 in ortasında Mercedes ten inip toyotaya binmek gibi olur. ;;) ;)

RockFord Fosgate

Üye
toyoto merdesten daha ılerı bır tek sahıp bılıyormusun????ayrıca 7710da ısrarcıyım:)

S1FR3K1R1C1

Üye
6600 :huhu: çok güsel arkadaşlar ben tek geçerim falla nerderseniz diyin çünkü benim telde yohk yohk radyo' olmuyabilir amağ Mp3 war radyoya gerek yohk hergün güncelliyorum şarkıları :huhu: :haha:

trampet

Üye
Originally posted by RockFord Fosgate@Aug 23 2005, 10:14 AM
toyoto merdesten daha ılerı bır tek sahıp bılıyormusun????ayrıca 7710da ısrarcıyım:)
[post=141911]Quoted post[/post]​

Valla toyota uçsa bile ben mercedes e binerim. Sen kazalardaki dayanıklılık oranlarını tahmin edebiliyor musun?
Ayrıca mercedes yılların markası ve karizması var.
Hatta ne kadar gerçek olduğunu bilemeyecem ama bir olay duymuştum.
Araba yakıtlarının hidrojene dönmesiyle ilgili bir toplantı yapılmış geçen yıl Almanya'da ,işte hep büyük markaların patronları gelmiş. Hepsi kendi arabasını övüyo. YOk işte bizim araba hidrojene hemen uyum sağlar, işte bizim konseptimiz hazır, hatta bazıları birleşme teklif ediyor. Mercedes in patronu camdan bakarak diyor ki: "Makam araçlarınız nedir?" tabii ki mercedes... :lol2:

herneysa

herneysa

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kızıl ötesini bluutut olmayan arkadaşlarım ar onlarla birşeyler paylaşmak için istiyorum birde bu kumanda filşan olayı oluyor yaa o yüzden 6630 da yok ne biliyim yaa kararsız kaldım en iyisi 7710 gibi duruyor ama çok büyük galiba boyutlarını görmek için telefonu elimize almak lazım

trampet

Üye
Yoo nokia nın resmi sitesinde telefonun demosu vardır. Gerçek boyutunu veriyor orada.
Ayrıca artık kızılötesi çoook gerilerde kaldı. Bence sen arkadaşlarına söyle de onlar yeni telefonlar alsınlar. :lol2:

Kumanda olayını ben canlı gördüm. Evet doğru, böyle bir şey var. Ama televizyona etki etmesi için çok yakınında olman gerekiyor. E o kadar yaklaşınca kolunu kaldırıp televizyonun kendi ,altındaki düğmelerinden de kontrol edersin. Bence alacaksan. N serisinden al. Hem terfi et, hem teknolojiyi takip et ;;);)

metintekin

Üye
Bence o fiyata 6681 al. çok hoş telefon. ma 7710 da iyi seçim ama kullanımı biraz zor gibi.

trampet

Üye
yaa 6681 de telefon mu. 6680 le birlikte çıktı görüntülü konuşma bile yok. Bi led ışık , bi de 256k ekran için o parayı o na vermem. Gider bi 6630 alırım , kalan parayla bi de 256 mb mmc alırım babalar gibi kullanırım.

metintekin

Üye
görünüşü çok hoş 6681 in .Arka tarafıda 1000 basar 6630 a. kamera yeri kocaman 6630 un .

herneysa

herneysa

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 6680 iyice inceledim kızıl ötesi ve radyo yok ama ne bilim en iyisi o gibi geliyor ne zor işmiş bu yaa bakmadıgım tel kalmadı 7710 çok büyükmüş ölçülerini aldım çizdim kagıda baya büyük çıktı yinede bir danışayım diyorum 6680 ne dersiniz bu arada yardımlarınıza gerçekten çoook teşekkür ederim

metintekin

Üye
walla kardeş bak 6680 iyi de . n SERİSİ ÇIKINCA FİYATI ÇOK DÜŞÇEK SÖLEMEDİ DEME . AMA TABİKİ NOKİADAN ŞAŞMAAA..

RockFord Fosgate

Üye
walla bence 7710 ıyı ama sız bılırsınız....

undead1

Üye
bencede biraz bekle be arkadaşım n serisi çıkınca baya düşer fiyatlar :)

RockFord Fosgate

Üye
bencede:))))

Caine

Caine

Üye
nokia 6680 al derim. arkadaşın dediği gibi garantili fiyatı en son 1.100 civarı idi spot ise 850 ytl. ama son nereye indi bilemem. zaten piyasada epey sorunlu 6680 cıktı ve buna karşın fiyatı düşürülmedi. şu ucuz ama kullanışsız spot dersen onunda fiyatı yaklaşık 650 ytl civarında izliyor ama yarıda bırakır seni

herneysa

herneysa

Üye
    Konu Sahibi
beklemekte yarar var ozaman dediginiz dogudur n serisi fiyatları düşürecek gibi zaten yeni yeni reklamlarıda başladı saolun

aTTra

Üye
İstediğin özelliklerde 7710'u tek geçerim!

1 MP kamera, Görsel radyo, Kızılötesi, Hafıza kartı, İşletim sistemi, Dokunmatik ekran, Stereo ses çıkışı. Fiyatıda bu telefon için mükemmel.

7710'daki ses kalitesinin ve ses yüksekliğini çoğu telefonda bulamassın. O kadarda buyuk değil, ele avuca sığıyor..

metintekin2

Üye
sen bekle kardeş. n serisi çıkınca alırsın. ama ozamanda karizması olmıcak :(

RockFord Fosgate

Üye
bence her zmn olacak 9210 un bıle karızması ayrı 7710 cookk guzel ama 150 mhz ıslemcı hızı cok bence 220 fılan olsa 6630 gıbı ıyı olurdu!!!

eren1907

Üye
Şunuda göze alalım S60 telefonlar (6600 6630 6680 6681 7610 6670 3230 ...) kadar yazılım yok ortada 7710 için. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt