Birlikte açı düzenleme yardım

duzeldımı yanı kurtuldun

Tepkiler: Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
duzeldımı yanı kurtuldun
kısmen yani sitemi eski görüntüsüne alabildim ama sistem geri yükleme hata veriyor gelişmiş yükleme çalışıyor sadece
sanırım formatla düzelecek o olay

Tepkiler: Tuba.Erva
duzelsınde bı sekılde

Tepkiler: Tuba

Böyle bir dvd yok mu abla , olması lazım diyo ya da D'nin veya E'nin içinde içinde recovery hdd dosyası varmış... Hiç biri yoksa bir yerden 7 dvd si alırsın bilgisayarın altında yazıyo genelde, ultime vs neyse onu yükler ky'i girersin sorunsuz çalışır... Halloldu ama uzun sürmesine rağmen (:

Tepkiler: Tuba.Erva

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
yok pc de çıkmadı işte bende d den oluşturdum zaten d de hddd recovery var onu diske yazdırdım

Tepkiler: brook_218
yok pc de çıkmadı işte bende d den oluşturdum zaten d de hddd recovery var onu diske yazdırdım

Bu bilgi de işine yarayabilir abla o hdd recovery dosyasını diske yazdırmadan da atılıyomuş format toshiba'da konuyuda bayağı uzattık 3 sayfa olmuş

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Bu bilgi de işine yarayabilir abla o hdd recovery dosyasını diske yazdırmadan da atılıyomuş format toshiba'da konuyuda bayağı uzattık 3 sayfa olmuş
brook teşekkür ederim verdiğin bilgiler için çok sağol ben o saatlerde formata başlamıştım
F12 ile format attım recovery cd si ile C ve D diski bölünmüştü sormadı bana hangisini formatlayım diye 2 sinede format atmış D diskindeki verilerde silinmiş D de önemli bişey yoktu bellekteydi bilgilerim
tekrar teşekkürler

düşünme kuzum

Tepkiler: brook_218 ve Tuba.Erva
Giden gitti artık Format atmışsın çoktan

Tepkiler: Tuba.Erva ve Tuba