Birkaç Tema (indirr)

Sponsorlu Bağlantılar

cmert

cmert

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç Tema (indirr)
birkaç tema yaptım.(zerre kadar boşluksuz)umarım beğenirsiniz...

[/url]

Frank1

Üye

frank

sezerixi

Üye
walla harika enfes

cmert

cmert

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Frank1 &#064; Apr 25 2006, 11&#58;18 PM) [post=322868]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
frank
[/b][/quote]

karides

Üye
"Frank 1" ellerine sağlık.

excaliburussx1

Üye
<div class='quotetop'>(cmert &#064; Apr 24 2006, 07&#58;25 PM) [post=321934]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

şifre : cmert
[/b][/quote]

cmert kardeş, temaların çok güzel olmuş, lakin indiremiyorum verdiğin şifre kabul edilmiyor, kontrol edersen sevinirim.... teşekkürler..... emeğe saygı.....

mkgolpek

Üye
Merhaba cmert bu temalar wildskinlemi çalışıyor eğer böyleyse bana da nasıl tema yapabileceğim konusunda yardımcı olabilirmisin? İlgin için şimdiden teşekkürler

Shadowman07

Shadowman07

Üye
ellerine sağlık ben öyle kolay kolay tema beğenmem ama güzel olmuş..

cmert

cmert

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(excaliburussx1 &#064; Apr 29 2006, 10&#58;46 AM) [post=324969]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> <div class='quotetop'>(cmert &#064; Apr 24 2006, 07&#58;25 PM) [post=321934]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

şifre : cmert
[/b][/quote]

cmert kardeş, temaların çok güzel olmuş, lakin indiremiyorum verdiğin şifre kabul edilmiyor, kontrol edersen sevinirim.... teşekkürler..... emeğe saygı..... [/b][/quote]

linki düzenleyip, şifreyi kaldırdım sorunsuz indirebilirsin dostum

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
bu temalar telefona flaş-versiyon atınca oluyor yanlışım yoksa tabiki isterdimki direkt program veya müzik gibi atılmasını telefon zart diye çalıştırsın değilmi &#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

SALVADORE

SALVADORE

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
üstteki bjk temalarını şifresi ney???? frankmı yoksa başka bir şifremi????

perfectlover

Üye
<div class='quotetop'>(infazcı &#064; May 22 2006, 12&#58;34 AM) [post=339945]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
üstteki bjk temalarını şifresi ney???? frankmı yoksa başka bir şifremi????
[/b][/quote]
Altında frank yazıyor. Ne oldu kabul etmedi mi şifreyi yoksa?

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
hay&#305;r etmedi daha demin cmertin ba&#351;ka bir temas&#305;n&#305; yükledim mersedes var ya onu perfectlover,,,,,,&#351;ifreyi kabul görmedi kanka link k&#305;r&#305;k cmerte söylersin ok birde bu temalar nokilar&#305;n gibi her menüde ç&#305;km&#305;yor ama yinede süper,,,,kanka ben birde i&#351;lemci yi yükseltcem acaba iyimi makinay&#305; kasarm&#305;?????

perfectlover

Üye
<div class='quotetop'>(infazcı &#064; May 22 2006, 02&#58;40 AM) [post=339982]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hayır etmedi daha demin cmertin başka bir temasını yükledim mersedes var ya onu perfectlover,,,,,,şifreyi kabul görmedi kanka link kırık cmerte söylersin ok birde bu temalar nokiların gibi her menüde çıkmıyor ama yinede süper,,,,kanka ben birde işlemci yi yükseltcem acaba iyimi makinayı kasarmı?????
[/b][/quote]
Link kırık değil. Şimdi sen söyleyince şüphelenip girdim turkupload linkine ama sağlam. Dosya 406 kb. Ama sen frank şifresini girdiysen yanlış olur çünkü BJK teması cmert&#39;e ait değil. Cmert&#39;in temalarının şifresi "cmert" tekrar dene istersen. İşlemci hızını yükseltmek için patch var ondan bahsediyorsun herhalde. Ben bu patchi yap derim. Fakat en önemli problem ısınma sorunu olur.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
sen indirdinmi kanka bende not found yazıyor acab pc demi sorun var????

perfectlover

Üye
<div class='quotetop'>(infazcı &#064; May 22 2006, 02&#58;51 AM) [post=339987]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sen indirdinmi kanka bende not found yazıyor acab pc demi sorun var????
[/b][/quote]
Zaten vardı bende. Ama az önce bir daha indirdim. Sanırım senin bağlantıda bir problem var.

Takipçi Satın Al

Üst Alt