^BaRoN^
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ona göre karar vereceğim...yüzde 90 gelir bikaç hd oyun.nokia belle nin gelişi ve çift çekirdekli lumia larla ilgi nokiaya yönelecektir...en azından bi gangstar gta felan gelir inşallah...
Ona göre karar vereceğim...
lumia wp7 amayüzde 90 gelir bikaç hd oyun.nokia belle nin gelişi ve çift çekirdekli lumia larla ilgi nokiaya yönelecektir...en azından bi gangstar gta felan gelir inşallah...
lumia wp7 ama
701 ile n8 arasında 1 Ghz işlemci,512 Ram ve NFC'den başka bir fark yok tercihim n8'den yana.Lumia'nın fiyatı pahalı olur,n8'i 800 TL'ya sıfır bulurum...sanırım n8 in tipini beğendiniz yada kamerasını yoksa 701 in geleceği daha açık
Yapma kardeşim,İkinci eli 650 TL,Geçenlerde Darty'de Sıfırı 899 TL'ydı.Ben aslında öyle işlemci falan kafaya takmam,Bana göre 701'in N8'den tek farkı donanım,701'e oyun gelirse N8'ede gelecektir zaten...Büyük ihtimalle gelecektir bencede tercihini N8 den yana kullan pişman olunacak bir cihaz değil iyiki almışım diyebileceğin bir telefon.Yalnız 800 tl sıfırını bulabilirmisin onu bilemem telefoncularda bile ikinci elini o fiyata satıyorlar 750,800 civarı
PSp daha kötü,oyun için değil ama yinede sordum...oyun oynayacaksan psp al hocam napacan n8 701 falan....
Düzeltme;kamerasını unutmamak gerekEğer N8 alırsan pişman olmazsın oyun uygulama olaki çıkmasa bile enazından hevesini alırsın bende c7 vardı sattım N8 aldım arasında pekte fark yok heves işte
yoo hiç te kötü değil kırdır sen onu yada kendin kır at god of war ghost of sparta yı tadından yenmiyo diğer oyunlardan bahsetmedim bile(avatar,gran turismo,tekken6 ...)
PSp daha kötü,oyun için değil ama yinede sordum...
c7 nin 2. eli 600 tl üzerinde
Yapma kardeşim,İkinci eli 650 TL,Geçenlerde Darty'de Sıfırı 899 TL'ydı.Ben aslında öyle işlemci falan kafaya takmam,Bana göre 701'in N8'den tek farkı donanım,701'e oyun gelirse N8'ede gelecektir zaten...
2 ay önce ben 500 ' e almıştım ve telefon sadece 6 aylıktı . Gayet memnunum . Tıkır tıkır çalışıyor . Şuan belleli c7 den yazıyorum .yoo hiç te kötü değil kırdır sen onu yada kendin kır at god of war ghost of sparta yı tadından yenmiyo diğer oyunlardan bahsetmedim bile(avatar,gran turismo,tekken6 ...)
----------Eklendi @ 21:19:38 ---------- Yazıldı @ 21:18:37 ----------
c7 nin 2. eli 600 tl üzerinde
701 ile n8 arasında 1 Ghz işlemci,512 Ram ve NFC'den başka bir fark yok tercihim n8'den yana.Lumia'nın fiyatı pahalı olur,n8'i 800 TL'ya sıfır bulurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?