Birkaç soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç soru?
Arkadaşlar forumda birkaç terim gördüm ve anlamlarını bir türlü anlayamadım. Başlayayım sormaya... Firmware ? Kies ? Widget ? Aklıma geldikçe ekleyecem

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kies= Samsung telefonları pc'ye bağlamak için bilgisayara kurulan bir programdır.
Firmware= Telefonların yazılımlarına deniyor. Telefonlardaki şarjın az gitmesi vb. sorunları aşmak ya da telefona yeni yazılımsal özellikler kazandırmak için firmalar sürekli 2-3 ayda bir telefonlarının firmware'lerini günceller.
Widget= Artık telefonlarda olmazsa olmaz birşeydir. Ana ekranda youtube google arama motoru ya da wifi gibi simgeler koyarak menüye girmeden bu özellikleri kullanabilmeni sağlar, ana menüdeki kısayol desek de olur.

Bladerock27

Bladerock27

Üye
    Konu Sahibi
Kies= Samsung telefonları pc'ye bağlamak için bilgisayara kurulan bir programdır.
Firmware= Telefonların yazılımlarına deniyor. Telefonlardaki şarjın az gitmesi vb. sorunları aşmak ya da telefona yeni yazılımsal özellikler kazandırmak için firmalar sürekli 2-3 ayda bir telefonlarının firmware'lerini günceller.
Widget= Artık telefonlarda olmazsa olmaz birşeydir. Ana ekranda youtube google arama motoru ya da wifi gibi simgeler koyarak menüye girmeden bu özellikleri kullanabilmeni sağlar, ana menüdeki kısayol desek de olur.

Cevapların için teşekkür ederim. Android rom ne demek peki?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Rica ederim.
Android rom derken Android işletim sistemlerindeki Rom yani telefonun hızı oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam bu bilgisayardaki ram gibi bişey. Bazı yöntemler ile rom arttırılabiliyor ve telefonun daha da hızlanması ve performansının arttırılması sağlanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt