blackclaw31
Üye
Birkaç oyun isteği :)
Arkadaşlar Ben androidi yeni aldığımda splinter cell conviction'u indirdim sadece apk sonra datayı indirdim sorunsuz çalıştı birkaç gün sonra format atmam gerekti sonra tekrar yüklemek istedim bu sefer ya indirmiyor ya gameloft yazısından sonra oyundan atıyor ya da grafikler bembeyaz oluyor
Tabletim
Tabletimin özellikleri
Model Numarası: TP 7.2
Android sürümü: 4.0.4
Çekirdek sürümü: 2.6.34
bu kadar ve cihazım wvga bana buna göre Splinterin apksini bulurmusunuz
Bir de Nova 1 in wvga sürümü ben bulamadım 2 ve 3 ü denedim 2 açılmadı 3 de tablette dahili bellek boş olsada yeterli alan yok diyor Nova 1 in wvgasını bulamazsınız 2 nin çalışan sürümünü verir misiniz
Bide tablet rootlanmıyor herşeyi denedim olmuyor Gameloft oyunlarının bazılarında pembe grafik oluyor veya beyaz grafik daha daha açılmıyor
Arkadaşlar herhangi bir oyunu bulamazsanız dead spacenin apk + sd verirmisiniz beyaz grafik olmayandan sadece apk vermeyin çünkü eanın oyunlarını tablet indirmiyor
sadece 3 oyundan herhangi biri
Lütfen tableti sat yenisini al gibi şeyler demeyin
Tabletim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tabletimin özellikleri
Model Numarası: TP 7.2
Android sürümü: 4.0.4
Çekirdek sürümü: 2.6.34
bu kadar ve cihazım wvga bana buna göre Splinterin apksini bulurmusunuz
Bir de Nova 1 in wvga sürümü ben bulamadım 2 ve 3 ü denedim 2 açılmadı 3 de tablette dahili bellek boş olsada yeterli alan yok diyor Nova 1 in wvgasını bulamazsınız 2 nin çalışan sürümünü verir misiniz
Bide tablet rootlanmıyor herşeyi denedim olmuyor Gameloft oyunlarının bazılarında pembe grafik oluyor veya beyaz grafik daha daha açılmıyor

Arkadaşlar herhangi bir oyunu bulamazsanız dead spacenin apk + sd verirmisiniz beyaz grafik olmayandan sadece apk vermeyin çünkü eanın oyunlarını tablet indirmiyor
sadece 3 oyundan herhangi biri
Lütfen tableti sat yenisini al gibi şeyler demeyin