Birkaç İstek ve Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç İstek ve Soru
Beyler birkaç sorum ve isteğim olacak:

1.Cihazda 25.07 Yüklü anna.Buna uygun saat widget'i varmı?(her türlü olur ama belledeki olursa süper olur,Cihaz hackli)
2.Tintin oyunu nasıl?Sarıyormu 500 mb indirmeye değermi?
3.Güzel tema öneriniz varmı?

Özellikle 1. soruyu cevaplarsanız sevinirim(telefon benim değil ancak 2 haftalığına ödünç aldım 1110'dan iyidir :D)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Telefon modelini yazmamışsınız galiba. Şunu söyleyeyim Tintin sadece 603, 700, 701'de çalışıyor. Ayrıca boyutu 1 GB.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
cevap 3:vista dreams diye bir tema vardı çok güzeldi..

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Tintin Diğer modeller içinde çıkmış fix'li sorunsuz.... 1'inci soruyu cevaplasanız süper olur.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
O saat modları sadece belle için maalesef ..

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Tin tin bizim içinde çıkmış mı sensation bu işe bi el atmak lazım bu tarz olayları en hızlı çözen sensin sitede bekliyoruz heyecanla :D sorulara cevap dersekde biladerim saat widget ı ovide bile yok indiriyorum saçma sapan şeyler çıkıyor ki annada widget desteği gerçekten yetersiz bulamazsın diye düşünüyorum tin tin i sensation çözerse olur tema dersen deave112 nin son çıkan next serisi temalar bölümünde 2 tanesi signed paylasıldı oldukça kaliteli ve başarılı iyi forumlar ...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Tin tin bizim içinde çıkmış mı sensation bu işe bi el atmak lazım bu tarz olayları en hızlı çözen sensin sitede bekliyoruz heyecanla :D sorulara cevap dersekde biladerim saat widget ı ovide bile yok indiriyorum saçma sapan şeyler çıkıyor ki annada widget desteği gerçekten yetersiz bulamazsın diye düşünüyorum tin tin i sensation çözerse olur tema dersen deave112 nin son çıkan next serisi temalar bölümünde 2 tanesi signed paylasıldı oldukça kaliteli ve başarılı iyi forumlar ...
Yahu tintin N8,c7 ve c6-01'E çıktı diyorum al yükle indir oyna...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye

Yahu tintin N8,c7 ve c6-01'E çıktı diyorum al yükle indir oyna...

Kardeşim başka sitelerde çıkmış olabilir biz kendi forumumuzdan bahsediyoruz bizde yok ben belki maxiden çekmek istiyorum ki verdiğin sitedede link kırık indirme işlemi gerçekleşmiyor ...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim başka sitelerde çıkmış olabilir biz kendi forumumuzdan bahsediyoruz bizde yok ben belki maxiden çekmek istiyorum ki verdiğin sitedede link kırık indirme işlemi gerçekleşmiyor ...

Al bakalım dene açılıyormu açılmıyormu?UNsigned yalnız.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye

Al bakalım dene açılıyormu açılmıyormu?UNsigned yalnız.

Ya İşte signed olaydı iyiydi benim bahsettiğim olayda bu zaten sensa nin yaptığı işler herzaman temize çıkıyor o yüzden ondan paylaşım beklemek daha mantıklı ...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Ya İşte signed olaydı iyiydi benim bahsettiğim olayda bu zaten sensa nin yaptığı işler herzaman temize çıkıyor o yüzden ondan paylaşım beklemek daha mantıklı ...

Hacklemek 2 Dk'kanı bile almıyor,Eğer bu oyunu istiyorsan hacklersin telefonu olur biter.Firmware kurma gibi zor değil bu anlatımı var.Bende şu an tintin kurulu ama indirmeyi yapmadım 1 Gb olunca eriniyorum :D

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye

Hacklemek 2 Dk'kanı bile almıyor,Eğer bu oyunu istiyorsan hacklersin telefonu olur biter.Firmware kurma gibi zor değil bu anlatımı var.Bende şu an tintin kurulu ama indirmeyi yapmadım 1 Gb olunca eriniyorum :D
Orginal belleyi bekliyorum daha önce cwf leri denedim ama orginale döndüm hack olayınıda defalarca yaptım ancak artık yoruldum bu telefon işlerinden dediğin gibi bi yerden sonra sıkıyor eriniyorum her şeyi legal yoldan kullanıyorum :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Orginal belleyi bekliyorum daha önce cwf leri denedim ama orginale döndüm hack olayınıda defalarca yaptım ancak artık yoruldum bu telefon işlerinden dediğin gibi bi yerden sonra sıkıyor eriniyorum her şeyi legal yoldan kullanıyorum :D

2 DK sürmüyor yapması ama oyunu oynayamassın...

aleranol

aleranol

Üye
tema olarak valla ben şu anda rush hour kullanıyorum :D aslında 87tane var ama :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Fix filan çıkmadı. Sadece başlangıçta video dosyasını çıkarıyorlar ve internetten dosyalar inmeye başlıyor ve indikten sonra siyah ya da beyaz ekranda kalıyor. Çalıştırdım diyenler 2 MB'lık java sürümünü oynuyor :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve ELECTRONİC
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Fix filan çıkmadı. Sadece başlangıçta video dosyasını çıkarıyorlar ve internetten dosyalar inmeye başlıyor ve indikten sonra siyah ya da beyaz ekranda kalıyor. Çalıştırdım diyenler 2 MB'lık java sürümünü oynuyor :D

yani bildiğimiz sallıyorlar:D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Allah allah.Bende haftasonu dener haber veririm.Ordaki 556 mblik dosyayi indirmek gerekiyormus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt