birkaç fıkraa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ruh hastası

ruh hastası

Üye
    Konu Sahibi
birkaç fıkraa
2 adam bir alışveriş merkezinde karılarını kaybetmis hararetle ariyorlarmis. Ortada kosusturup dururken birbirlerine çarpmislar. Ne oluyor birader demeye kalmamis‚ birisi:
-"Kardes kusura bakma karimi kaybettim de onu ariyorum" demis. Digeri
-"Sende kusura bakma ama bende karimi ariyorum" demis.
Adamlardan birinin aklina bir fikir gelmis ve
demis ki:
-"Arkadasim madem ikimizde karilarimizi ariyoruz‚ karilarimizin tipini birbirimize tarif edelim ve ayri ayri yerlerde aramaya baslayalim. Eger rastlarsak saat 4´te Mac Donalds ´in önüne gitmesini söyleriz demis. " Digeri tamam demis ve baslamis karisini tarif etmeye:
-"Benim karim sarisin‚ mavi gözlü‚ 25 yasinda‚ 1‚75 boyunda‚ 60 kg‚ topuklu beyaz ayakkabi ve kirmizi mini etekli tek parça elbise giyiyor" demis. Ve diger adama
-"Senin karin nasil biri?"diye sormus.
Diger adam : -"Boşver benimkini seninkini ariyalim...




Adam karısının kedisinden nefret etmektedir.Kadın evde yokken arabaya attığı gibi uzak bir mahalleye bırakır hayvanı eve gelir bakar bizimki kanepenin üzerinde mışıl mışıl uyuyor. Ertesi hafta daha uzağa bırakır geri gelir bizimki yine kanepenin üzerinde.Bir hafta sonra dahada uzağa bırakır geri gelir gene evde.En sonunda alır hayvanı gider‚ gider‚ gider.Akşam evde telefon çalar karısı telefonu açar. Karşısında kocası
-Alo Necla kedi evdemi?
-Evdeee
-Versene şu lavuğu bana yolu tarif etsin

--------------- Ekleme ---------------

bir gün bir genç kız arkadaşıyla buluşmak için kafeye gitmiş oturup kızı beklemeye başlamış. bir de bakmış ki iki üç masa ileride kadir inanır oturuyor. hemen gitmiş yanına:

-kadir ağabey bir imza alabilir miyim? demiş. kadir inanır:

-tabi. demiş vermiş imzayı‚ genç gitmiş oturmuş yerine.

bi kaç dakika geçmiş genç kalkmış yerinden

-kadir abi birazdan kız arkadaşım gelecek geçerken bir selam verir misin? ya süper karizma olur. demiş. kadir inanır gülümsemiş ve:

-elbette neden olmasın?. demiş.

ardından genç dayanamamış kalkmış yerinden yine:

-kadir abi be yanımızdan geçerken selam verip murat naber diye iki muhabbet eder misin? ya çok sağlam karizma yaparız demiş.

kadir inanır genci de kırmak istemeyerek

-iyi tamam hadi geç otur yerine‚ ben giderken uğrarım sizin masaya demiş.

adamın kız arkadaşı gelmiş‚ oturmuşlar muhabbet ederken kadir inanır gelmiş:

-murat naber abi? demiş.

murat cevap vermiş:

-kadir allah aşkına bi git ya başımızdan... :ehe:ehe

--------------- Ekleme ---------------

Beşiktas baskanı yıldırım demirören bigün bi berbere gider.berberde bi güzel traş olur tam çıkacakken elini cebine atar o sırada berber aman efendim siz besiktaşın koskoca başkanısınız sizden para almam der.bunun üzerine yıldırım demirören ertesi gün berbere hediye olarak tüm futbolcularının birer üniformasını gönderir.
sonra fenerbahçeden aziz yıldırım bu berbere gider tabiki aynı muamele.bi güzel trasını olur çayını içer tam çıkacakken elini cebine atar ama nafile berber yine parayı almaz.bunun üzerine ertesi gün aziz bey hediye olarak bir yıllık kombine biletini hediye olarak berbere yollar.
bu seferde Adnan Polat bu berbere gider trasını olur çıkarken tabiki bizim berber yine para almaz.siz ki avrupa fatihi cimbomunun baskanısınız efendim sizden para almak olur mu der.bunun üzerine ertesi sabah bi bakarki dükkanın önünde cimbomlu yöneticilerin hepsi kuyruğa geçmis.....Nasıl Olsa Bedava :)...)

 


qurbuz

qurbuz

Üye
cimbom fıkrası ezik fb ezik bjk liler için (adı üstündünde ruh hastasısın olum sen
 
ruh hastası

ruh hastası

Üye
    Konu Sahibi
cimbom fıkrası ezik fb ezik bjk liler için (adı üstündünde ruh hastasısın olum sen
istersen olum filan yazmasan iyi olur beyenmediysen beyenmedim diye bilisin ben gs ye ezik yapıştırması yapmadım hi birzaman sen yaptığına göre ezilmişlik kavramının ne olduğunu baya bi yaşadığın için bu yakıştırmayı yapmışsın
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:ehe
 
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
ilk fıkrada koptum eline sağlık
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
1
Görüntüleme
853
Cevap
0
Görüntüleme
356
Cevap
0
Görüntüleme
519
Cevap
2
Görüntüleme
826
PALA.


Üst Alt