Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaBirisi Lütfen Bana SD dosyalarını atmayı öğretsin lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapperboy38
Üye
Konu Sahibi
Birisi Lütfen Bana SD dosyalarını atmayı öğretsin lütfen
apk yi kuruyorum oyuna giriyorum internet istiyor sonra oyundan çıkıyorum SD dosyalarını android/data buraya atıyorum ama yine internet istiyor lütfen biri yardım etsin
apk yi kuruyorum oyuna giriyorum internet istiyor sonra oyundan çıkıyorum SD dosyalarını android/data buraya atıyorum ama yine internet istiyor lütfen biri yardım etsin
hayır onu demiyorum apk ile yüklüyorum tamam internet istiyor ama SD dosyalarını atıyorum ki internet istemeden girsin oyuna ama yine de istiyor
juristokrat
Üye
bazı oyunlar başlangıçta internet bağlantısı olmadan çalışmaz. çünkü oyun açılınca lisans kontrolu yeni sürüm kontrolu falan yapar. o yüzden sadece data dosyalarını atman yeterli olmayabilir mesela most wanted böyle
Kardes akilli cihazlar sana gore degil sat sambian nokia al tikla cik bas cik ac kapa
PME 4L
Üye
Ilk Apk yi yükle oyunu açma sonra sd dosyasını kopyala oyunu aç bazı oyunlarda ilk açılışta net bağlantısı gerekiyor
Bruce Wayne
Üye
Apk yi kurduktan sonra sd dosyasini atmadan oyuna girersen hata verir eger wifi ile dosyalari cekemiyorsa..Kurdugun seyi sil.Daha sonra apkyi kur programa asla girme daha sonra sd dosyasini dogru yere at ondan sonra gir kurdugun oyuna.