Uygulama Birisi Lütfen Bana SD dosyalarını atmayı öğretsin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapperboy38

Üye
    Konu Sahibi
Birisi Lütfen Bana SD dosyalarını atmayı öğretsin lütfen
apk yi kuruyorum oyuna giriyorum internet istiyor sonra oyundan çıkıyorum SD dosyalarını android/data buraya atıyorum ama yine internet istiyor lütfen biri yardım etsin

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
apk yi kuruyorum oyuna giriyorum internet istiyor sonra oyundan çıkıyorum SD dosyalarını android/data buraya atıyorum ama yine internet istiyor lütfen biri yardım etsin

Bazı oyunlar yada bazı apkler internet bağlantısı isteyebilir oyuna girerken.Bu gayet normal

rapperboy38

Üye
    Konu Sahibi
Bazı oyunlar yada bazı apkler internet bağlantısı isteyebilir oyuna girerken.Bu gayet normal

hayır onu demiyorum apk ile yüklüyorum tamam internet istiyor ama SD dosyalarını atıyorum ki internet istemeden girsin oyuna ama yine de istiyor

juristokrat

juristokrat

Üye
bazı oyunlar başlangıçta internet bağlantısı olmadan çalışmaz. çünkü oyun açılınca lisans kontrolu yeni sürüm kontrolu falan yapar. o yüzden sadece data dosyalarını atman yeterli olmayabilir mesela most wanted böyle

furkan5800

furkan5800

Üye
Lisans kontrol var çunki lucky patcher kullan

guro123456

Üye
Kardes akilli cihazlar sana gore degil sat sambian nokia al tikla cik bas cik ac kapa

PME 4L

PME 4L

Üye
Ilk Apk yi yükle oyunu açma sonra sd dosyasını kopyala oyunu aç bazı oyunlarda ilk açılışta net bağlantısı gerekiyor

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Apk yi kurduktan sonra sd dosyasini atmadan oyuna girersen hata verir eger wifi ile dosyalari cekemiyorsa..Kurdugun seyi sil.Daha sonra apkyi kur programa asla girme daha sonra sd dosyasini dogru yere at ondan sonra gir kurdugun oyuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt