Birini seviyorum ama

Sponsorlu Bağlantılar

anl001

anl001

Üye
    Konu Sahibi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sen bilirsin. Ben uyarımı yaptım.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ya kardeşim seviyosan valla boşuna uğraşyon en fazla ne olur
ya oda sana karşı boş değildir anlaşrsnz
ya da küçük gorur seni kızın ne olduğunu anlarsn umudunu kesersin
ikise senin yararına olur yani

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
Megandroid

Megandroid

Üye
Kızla hiç yüzyüze görüşemedik ben onun yakınındaki arkadaşıma gitmiştim yer bildirimi yaptım o da görmüş keşke söyleseydin tanışırdık daha detaylı dedi ama 4 ay önce demişti şimdiye belki beni bile unutmuştur kızı tanıyorum ama çevresinde çok erkek var herhangi birisiyle ilişkisi varmıdır düşüncesi var kafamda sadece özgüvenim bu konuda yok eğer konuşsak buluşmayı davet edeceğim

- - - Eklendi - - -

Kendimi rezil edicem yani İlyas :D
Kardesim oncelikle telefonunu bul ve ara sonra seninle konusmak istiyorum musaitsen bulusalimmi veye ne zaman musaitsin de. Sonra bir cafe ye falan gidin. Ne icersin vs de yada birer dondurma iste. Neyse orasi sana kalmis. Sonra yazi nasil gecirdigini falan sor. Bir sohbet ac biraz konus ;) Tabii arada bir kiyafetini begendim,saclarin hos gorunuyor,Yaz seni guzellestirmis vb gibi espri ve iltifatlar yap. Iste tam bitme ani burasi iyi dinle. Eger bu laflar arsinda kiz sana gulumsuyor ve arada bir gozlerini kaciriyorsa kesinlikle senden teklif bekliyordur. Sende bekletmeden mevzuya girersin. Fakat kiz eger gulumsemiyorsa senden sıkılmış ve senin ona ne diyecegini anlamis ve seni kirmadan nasil cevap verecegini dusunuyordur. Ama umidini yuksek tut cunku kiz ters biri degilse seninle bulustuktan sonra is bitmistir zaten :oke:

• Beğen
Tepkiler: anl001
FatoŞ

FatoŞ

Üye
ya kardeşim seviyosan valla boşuna uğraşyon en fazla ne olur
ya oda sana karşı boş değildir anlaşrsnz
ya da küçük gorur seni kızın ne olduğunu anlarsn umudunu kesersin
ikise senin yararına olur yani

İşte bu Yorumu sevdim ..
kendine Yazık Edip ÜZme Boşuna Herşey olacağına varır..

Anil-D

Anil-D

Üye
dostum guzel :good: anlattın

anl001

anl001

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim hepinize konuşucam olmazsada en fazla siler engeller ne kaybederim ki bunu anladım hepinize teker teker teşekkür ederim