Birini seviyorsunuz ama o sizi sevmiyor bunu bilmek mi bilmemek mi daha iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
Birini seviyorsunuz ama o sizi sevmiyor bunu bilmek mi bilmemek mi daha iyi?
bu açtıgım konuları degişik bilgi edinmek için açıyorum umarım tatmın edici cevaplar gelir :hmmm :)
digerlerinde geliyor :)

Scofield™

Scofield™

Üye
Bence bilmek daha iyi sonradan beynini kemirecek bi soru yerine öğrenip umudu kesmek daha mantıklıca :oke:

zaza

zaza

Üye
tabiki bilmek daha iyidir umutların çoğalmadan, ileriyi daha fazla düşünmeden bir anda kendine gelmeni sağlar belki uzun sürer unutmak ama en azından boş hayellere dalmazsınız

Sidretül Münteha

Üye
Tabiki bilmek boş boşuna umutlanıp bağlanmazsın..

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Bilmek Dahaa İyi

Kral 63

Kral 63

Üye
Vesselάm;3365008' Alıntı:
Tabiki bilmek boş boşuna umutlanıp bağlanmazsın..

söyleyecek söz bırakmamış aynen katılıyorum

sekinardi

sekinardi

Üye
bilmesi iyi olur.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aynen.bilmek daha iyi...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Bu durumu her anımda yaşıyor ve düşünüyorum..
Bilmesimi yoksa bilmemesimi daha iyi hiçbir fikrim yok..

buketcik

buketcik

Üye
tartışma çok açık bir konu.fakat bilmeniz daha doğru gibi geliyor.sebebine okadar çok yorum yapılabilinirki.En basidi yakınken diyebilirim:oke:

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Yaşadım.Hemde 1.5 sene bilmemesi benim için daha hayırlı olurdu.Ama o kadar çok seviyodum ki böyle bişey görülmemiş hayatta. onu her gördüğünde mi çarpar kalbim yarabbim.Neyse ki oda beni sevdi ama kavuşamadık:ağlarım:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yol yakınken bılmek =)

• Beğen
Tepkiler: buketcik
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Eğer birisinden hoşlanıyorsanız ve bu kişi size yakınsa (hatta kimi zaman uzak birisi için bile geçerlidir) beyniniz o ne yaparsa sanki sizden hoşlandığı için yapıyor zannettirir. Hele bir de hasbel kader kibar bir zat ise vay halinize, açık açık sizi kovalamayıp kibarca göndermeye çalıştıkça o sizi, siz onun her hareketini "beni seviyor" olarak algılarsınız.
Hele hele bir de sizin arkadaşlığınızı seven birisiyse yandınız.
Bu işin sonu yalnızca işkenceyi uzatmaktır. O nedenle sizin için en doğrusu konuyu açıp, açık açık konuşmak olacaktır.
Hiç "arkadaşımı kaybetmek istemiyorum" ayağına da yatmayın, arkadaş arkadaşa öyle bakmaz bir kere :D Söyleyin de kurtulun.

Beyninizin sizi yanıltması olayına en güzel örnek de Pepe le Pew'in yanlışlıkla boyanmış bir kediyi kokarca sanması sonucu duyduğu aşktır :d:

Sandrake

Sandrake

Üye
Benim onu sevdiğimi bilsin yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt