Birine ulasamadımızda teli acınca mesaj gelmesi

Sponsorlu Bağlantılar

bettacı

Üye
    Konu Sahibi
Birine ulasamadımızda teli acınca mesaj gelmesi
Arkadaşlarb i arkadasımı arıyorum teli kapalı diğelim.Acınca bana mesaj gelmesini istiyorum.Bunu nasıl ayarlıcam bu servis vodafonede var mı?

ilo53

ilo53

Üye
bıldıgım kadarıyla yok

w3master

w3master

Üye
Böyle bir özellik var ise güzel olur.

maxiser

maxiser

Üye
Mesaj ayarlarından yapabilirsin.iletim raporu diye birşey var.mesaj gönderirken ve karşıdakine mesajı iletirken rapor alırsın.

Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
evet var vodafonede telefon kapalı iken telefonu açtınmı kim aramış kaç defa aramış sat kaçta aramış mesaj geliyor ücretsiz...

lgkg300

lgkg300

Üye
Mesaj ayarlarından yapabilirsin.iletim raporu diye birşey var.mesaj gönderirken ve karşıdakine mesajı iletirken rapor alırsın.

Arkadaşım, bu dediklerin mesaj için geçerli. Arkadaş diyor ki birini aradığımda telefonu kapalı ise sonradan telefonunu açtığında bildirim alabilir miyim diyor.

Arkadaşım vodafone'nin böyle bir servisi yok. Sadece vodafone değil, dünyadaki hiç bir operatörde böyle bir servis yok. Ama güzel bir düşünce, yapılırsa iyi olur. Sürekli arıyorsun telefon kapalı.

Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
var vodafonede turkcell de avea da var sadece avea ücretli diğerleri ücretsiz.telefon kapalı açtığın da hemen mesaj geliyor kim aramış saat kaçta aramış mesajı geliyor.

admiral23

admiral23

Üye
avea da var böyle bir servis.
servisin adı şimdiara
birini arayınca ulaşamadınız diyelim.kişi telefonunu acınca anında site sms geliyor.
daha önce aradığınız 5xx xxx xxxx nolu aboneyi şu anda arıyabilirsiniz diye.
hemde ücretsiz

kreator88

Üye
ben musterı hızmetlerındeyım bu sekılde bır servıs bulunmuyor

Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
sen nerenin müşteri hizmetlerindensin vodafone turkcell avea 3 operatörde de var telefon kapalı iken açtığın zaman kim aramış saat kaçta kaç kere aramış mesaj geliyor.

notend

Üye
Verilen cevaplar arkadaşın sorduğu sorunun cevabı değil maalesef
arkadaşımın demek istediği avea daki gibi şimdi ara karşı taraf telefonu açınca sana da haberi geliyor
ama avea da var sadece bu özellik
kardeş sana tavsiyem mesaj hakkın varsa karşı tarafa mesaj at kendi telefonundan da iletim raporunu aç
mesaj iletilince anlarsın telefonu açtığını

lgkg300

lgkg300

Üye
sen nerenin müşteri hizmetlerindensin vodafone turkcell avea 3 operatörde de var telefon kapalı iken açtığın zaman kim aramış saat kaçta kaç kere aramış mesaj geliyor.

ya arkadaş o servisi beşikteki bebek bile biliyor. Konuyu açan arkadaş onu demek istemiyor :D diyelim ki sen birini aradın ama telefonu kapalı sonradan aradığın kişi telefonu açtığında sana geri bildirim mesajı gelecek şöyle bir mesaj olabilir. : " ... Tarihinde arayıp da ulaşamadığınız abonemız telefonunu açmıştır. Şimdi arayıp ulaşabilirsiniz" bilmem anlatabildin mi ...

ouzqan

ouzqan

Üye
maalesef öyle bir servisi yok vodafone nun

kreator88

Üye

vodafone dayım bence cumleyı dogru oku arayanı bılden bahsetmıyor sen bırını arıyosun daha sonra ulasamıyorsun ulasamadıgın kısı telını actıgında su kısı telefonunu actı seklınde bır servıs yok

cimcime5

Üye
var böyle bir servis ama nasıl yapılıyr bilmiyorum

Sehzade

Üye
arkadaslar arayan bil dediginiz servis vodafone da 7542 den yapablirsiniz yani umarım :)

white_anger

Üye
Arkadaşlarb i arkadasımı arıyorum teli kapalı diğelim.Acınca bana mesaj gelmesini istiyorum.Bunu nasıl ayarlıcam bu servis vodafonede var mı?

avea da var ama vodafonede bilmiyorum aslında güzel bir servis bütün operatörlerde olması lazım

Üst Alt