Biri Yardım Etsin Lütfen 7610

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Biri Yardım Etsin Lütfen 7610
Merhaba arkadaşlar 1 yıldır sorunsuz kullandığım 7610 unumun 4,5,6 ve Yes tuşu çalışmıyor.

Yannız şöyle ilginç birşey var oda hani hiçbir tuşa basılmadığında ekranın ışığı söner ya işte ekran ışığı sönükken hepsi normal şekilde çalışıyor.Ancak şunu farkettimki bu ekran ışıgıylada değil tuşların ışının yanmasıyla çalışmıyor.O tuş ışığı yanıncaya kadar olan 1 saniyelik sürede tuşların hepsi normal çalışıyor.

1. Si bunun bir çözümü var mı ?
2. si 7610 larda tuş takımının ışıgını sürekli sönük tutmanın bir yolu var mı ?
3. sü Mağlesef Yes tuşu çalışmadıgından dolayı Hard format atamıyorum bunun başka bir yolu var mı ?

Telefonun yolu servise gider başka çare yok bu arada ışığı ancak çipten kapatabilirsin (bir yeri kırarak)

Konu Sahibi
Öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim Toprak başka forumlara yazdım derdimi 1 haftadır konuya tıklayan bile yoktu çünki.Bi zamanların kral telefonu 7610 un piyasasını biliyorsundur Toprak çok düştü.Servise götürmek o nedenle istemiyorum.Bu sorunu teli tamamen kaybetmek pahasına olsada kendim bir şekilde çözebilirsem çözicem olmadı ucuz alo denicek kadar bi nokia alıcam.1 yıldır cebimde işyerinde eskidi, ne bi mp3 ne bir video hiç bişi yüklemedim aldıgım günden beri.Boşu boşuna yazık ettim tele ve parama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...