Biri onun için böbreğini satarken diğeri parçalıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Superfan

Superfan

Üye
    Konu Sahibi
Biri onun için böbreğini satarken diğeri parçalıyor.
Geçen günlerde internette bir haber gördüm.Haber şöyle:

Çin'de 17 yaşındaki bir genç, iPhone ve iPad alabilmek için böbreklerinden birini sattı.

Yasa dışı organ ticaretine karışan beş kişi hakkında dava açıldı. Dava, Çin'de özellikle gençler arasında artan tüketim eğiliminin olumsuz etkilerine karşı yeterli koruma önlemleri alınmaması tartışmalarını da beraberinde getirdi.

Çengcu kenti savcıları, sanıkları 17 yaşındaki bir lise öğrencisinin böbreğini alarak kasıtlı zarar vermekle suçladı.

Sanıklar arasında bir cerrah, hastane görevlisi ve organ simsarlarının bulunduğu kaydedildi. Simsarlardan birinin böbrek için 35 bin dolar aldığı, öğrenciye ise 3500 dolar verdiği bildirildi.

Olayın, gencin ailesinin iPhone ve iPad'i nasıl aldığını sorgulaması üzerine açığa çıktığı ifade edildi.

Çin'de 1,5 milyon kişinin organ nakline ihtiyacı olduğu, ancak her yıl sadece 10 bin nakil yapılabildiği, bu durumun da yasa dışı organ ticaretini artırdığı belirtiliyor.

Kaynak:Vatan

Yine dolaşırken bir de şu video'yu gördüm.

[video=youtube_share;0cdnN5bBnh8]http://youtu.be/0cdnN5bBnh8[/video]

Dünya çok garip değil mi?

Incubus

Incubus

Üye
Banada bi arkadaş anlatmıştı yine çinde yada japonyada kız iphone almak için bakireliğini satılığa çıkarmış.:ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Zenginler zenginlikleriyle sınava çekilirler. Onlar bu şekilde bu cihazları alamayanlara resmen zulmetmiş oluyorlar.

lolaman

lolaman

Üye
Of o İ Padlere yazık olmuş biz bulamıyoruz adamlar testere ile doğruyor :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Adam Türkiye'de bunu yapsaydı "dışarıda görüşürdük" :ehe

samedboy

samedboy

Üye
Beynini bağışlasaymış keşke zaten pek bi ihtiyacı yokmuş.

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
Cin'de hersey olur sasirmam benim sinifimda okuyan ozbekistanli arkadasim dediki bunlar insan iyiyolarmis hatta en sevdikleri yerler insanin avuc ici ile ayak topuklariymis.

yalansa arkadasimin yalancisiyim :naughty:

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Cin'de hersey olur sasirmam benim sinifimda okuyan ozbekistanli arkadasim dediki bunlar insan iyiyolarmis hatta en sevdikleri yerler insanin avuc ici ile ayak topuklariymis.

yalansa arkadasimin yalancisiyim :naughty:

n'aptın aqa
arkadaşın çok vampirli film izlemis galiba
:zuhaha:

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Bende eşimle birer böbreğimizi satıp ev almayı planlıyorduk :ehe

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
n'aptın aqa
arkadaşın çok vampirli film izlemis galiba
:zuhaha:
Ağa sana 2 resim atsam insanlığından utanırsın. O arkadaş az bile demiş ! Bunlar vampire kurban olsunlar. Vampir bunların yanında melek kalır melek !!:)

midem kaldırır diyorsan bak

http://www.twohaf.com/2007/08/cenin-yiyen-inliler.html

woswos09

woswos09

Üye
Ne manyaklar var :nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt