Biri Bana HTC Desire ki Ortadaki tuşun görevini açıklar mı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
Biri Bana HTC Desire ki Ortadaki tuşun görevini açıklar mı??
arkadaşlar desirede ki ortadaki o tuş halen ne bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.bi arkadaşa sordum forumda kısa cevap aldm da tam olarak deneyen ve bilen bi arkadaş bana anlatırmı rica etsem lütfennnnn..

--------------- Ekleme ---------------

ya 26 kişi içeride bi kişi bile bilmiyo mu elindeki bu telefondaki tuşun tam olarak özelliğini :D

karakan9

Üye
arkadaşlar desirede ki ortadaki o tuş halen ne bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.bi arkadaşa sordum forumda kısa cevap aldm da tam olarak deneyen ve bilen bi arkadaş bana anlatırmı rica etsem lütfennnnn..

ya 26 kişi içeride bi kişi bile bilmiyo mu elindeki bu telefondaki tuşun tam olarak özelliğini :D

bir nevi mouse özelliği görüyor.menü kaydırmalarında ve nette işe yarıyor

şazenuş

şazenuş

Üye

Tam olarak ne istediğini bir türlü anlamadim.bu orta tuş bilgisayardaki tab ve enter tusunun yaptığı görevi yapıyor.daha fazlası yok.:naughty::bilmm

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
Tamam tşkler oldu bu kez..ben fare işaretinin çıkıp çıkmadğnı sormuştum..çkmıyomuş demek

şazenuş

şazenuş

Üye
Evet fare işareti çıkmıyor.hele şükür yaw.:kop:

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
ya hayır dedin pc dekinin aynısı sonrada diyosun ki fare işareti çıkmıyor..bu arada diğer sorumu hala cevaplamadınız :D kamerayı açtık ve diyelimki bi vazoyu çekecez fakat vazo tam ortada değilde telefon alanında görünen ekranın sağında..iyi ce dinleyin basit bi soru aslında :D şaşırmayın okurken :) ve görüntü bu şekilde ya ekranda vazoya dokunduğumuzda kamera otomatik olarak oraya odaklanıyor mu??yoksa halen merkez ağırlıklımı..?deneyip yazarsanız sevinirim vazo olmasına gerek yok :) kalem vb de olabilir :)Auto focus özelliği ekranda dokunduğumuz kısma kayıyomu nu soruyorm.kullanma klavuzunda yazıyo öyle bişeyler baktımda internetten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt