Biri Bana CEVAP verebilirmi -_-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Biri Bana CEVAP verebilirmi -_-
Arkadaşlar ciddi bir soru soracağım size
danışma daha doğrusu
fikri olanlar lütfen cıvıtmadan yorum yapsın..
ailesını hıc tanımayan birisi aılesının öldüğü iddia edılse dahil
kendı gözuyle görup bılmedıgı ıcın
nasıl bır yola basvurur nerelerden yararlanır bulmak yada bıseyler elde edebılmek ıcın
somut fıkırler :)

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Nasil bir aile once bilmelisin. Dostlari kim dusmanlari kim ogrenmelisin. Temkinli davranmalisin bence. Ancak haksiz bir durumla goc etmislerse haklarini imkan olcusunde geri almalisiniz.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
bydexer

bydexer

Üye
DNA testi,kesin ve temiz çözüm;ben evet diyorum.

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
DNA testi,kesin ve temiz çözüm;ben evet diyorum.

ailesi ölmus nerde bulcak
öldü denılıyor daha dogrusu
akraba hcbsey yok ortada
öldu denıldı sadece
tek basına yasıyor dna testı ıcın nasıl basvuracak

----------Eklendi @ 22:56:27 ---------- Yazıldı @ 22:54:24 ----------

Nasil bir aile once bilmelisin. Dostlari kim dusmanlari kim ogrenmelisin. Temkinli davranmalisin bence. Ancak haksiz bir durumla goc etmislerse haklarini imkan olcusunde geri almalisiniz.

ben anlatamadım galıba tek yasıyor :) aılesı öldu dıye bılıyor cocukluktan berı ama hıckımse yok etrafında
aılem varmı yokmu cıdden dye arastrmak ıstyo nasıl yol ızleyecek
nufüs müdürluklerınden arastır dye dusundm ben ama bılgı verırlermı bılmıyorum artı uzun sürer
tvye cık medyayı kullan olmadı dedım resmın falan varsa sonucta bı sekılde tanıdık bırıne ulasırsın ama baska bseyde gelmıyor aklıma

Revengeful

Emekli Yönetici
Nufus mudurlugu..

• Beğen
bydexer

bydexer

Üye

ailesi ölmus nerde bulcak
öldü denılıyor daha dogrusu
akraba hcbsey yok ortada
öldu denıldı sadece
tek basına yasıyor dna testı ıcın nasıl basvuracak

----------Eklendi @ 22:56:27 ---------- Yazıldı @ 22:54:24 ----------

ben anlatamadım galıba tek yasıyor :) aılesı öldu dıye bılıyor cocukluktan berı ama hıckımse yok etrafında
aılem varmı yokmu cıdden dye arastrmak ıstyo nasıl yol ızleyecek
nufüs müdürluklerınden arastır dye dusundm ben ama bılgı verırlermı bılmıyorum artı uzun sürer
tvye cık medyayı kullan olmadı dedım resmın falan varsa sonucta bı sekılde tanıdık bırıne ulasırsın ama baska bseyde gelmıyor aklıma

Varlığından bile şüphe edilen bi aileden bahsediyosak biz uçmuşuz demektir :dance:

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
en sağlamı DNA gerçekten en güvenilir kaynak hata payı %0.01

spy ghost

spy ghost

Üye
tamam dexer efenimlere razıyız :islik

SHS

SHS

Üye
bunu gerçekten soruyor musun Tuba?

• Beğen
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Soru mantıksız.Şöyle açıklayayım:

Bu kişiye ailesinin öldüğünü söyleyen kişi sonuçta bir yerden bağlantısı olan biridir.Sokaktan geçen adam sana ailen öldü diyemez değil mi?

Ailesinin kim olduğunu bilmeyen kişinin ölen bir kaç insanla ilgilenmesi sizce ne kadar normaldir?

Ayrıca DNA testini tüm Türkiye ilemi deneyecek?Tek başına yaşıyorsa şüphelendikleri arkadaşları mı ?

Lütfen böyle saçma konular açarken siz ciddi olunuz.Önce bir mantık süzgecinden geçiriniz :nono:

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
ıkı dakıka konuya bakmadım almıs basını gıtmıs muhabbet özellıkle cıvıtmayın dıye yazdım arkadaslar yardımcı olacagım kişi konuyu okudugu takıpte oldugu ıcın
yazılanlardan rahatsız olup üzüldüğünden dolayı konuyu kaldıracagım
tesekkürler cevap veren herkese

greenmile

greenmile

Üye
Ben konuyu biliyorum.Ancak Tuba bu konu burada tartışılmayacak kadar önemli bir konu.Yapması gerekenler zaten bariz belli ne nufus müdürlüğü,ne de dna.Bu konun muhabbete dönmesini bende istemiyorum açıkcası.

• Beğen
Tepkiler: SHS ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
konuyu ıstegı ıle sorarak actım özellıkle bısey cıkar dıye acma fıkrını dusunduk bırlıkte ama
cıvıtılmasın kı cıvıtılcak bır konu deıl yazdıgım halde fıkır uretmek yerıne muhabbete döndü sıkayet edıp kaldırtacagım

• Beğen
Tepkiler: greenmile
minoo

minoo

Üye
Hiç bir şey demiyorum size.

:locked:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt