biri bana bunu acıklasınnnn !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
biri bana bunu acıklasınnnn !!
tüm maxicep ailesine selam şimdi arkadaslar sorun su bana bi arkadas dediki bizim bu c6v40 cfw atıyoz ondaki tarayıcıda htlm 5 destegi varmıs htlm 5 destegi madem var niye facebook tüm siteden videoları izleyemiyoruz kii bide 5800 için gelcek yazılımla ilgili (tabi gelirse ) ondada bu c6v40 daki tarayıcı gelcekmiş ve ondada htlm 5 gelcek deniyodu o zaman aynı tarayıcu gelcekse ne anlamı kaldı o tarayıcının ondada facebook tüm siteden video izleyemicez yani benim iyice motor yandı :D biri bana bu durumu acıklasın htlm 5 c6v40 va mı yokmu 5800 ın yazılım güncellemesi gelirse o tarayıcı gelcek ........

'Patron

'Patron

Üye
zaten ole bişey yokki. bize geldi guncelleme ve hala izleyemıyoruz bosuna bekleme

Lenneth

Üye
Ya hocam Nokia'cısın, al bir C6-01 rahat et istediğin videoyu izle :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 alcaktım zaten bır kac ay önce ama maddı ımkansızlıklardan dolayı o iş yattı planlar uymadı falan işler yolunda gitmedı diyelım :)

bu arada bızım c6v40 da ki tarayıcıda htlm 5 varmı sız onu söylıyın

OğuzcanAbi

Üye
facebookdan video izleyince ne fln artık benim için hepsi hikkaye telefonu sms + e kitap iiçin kullanıyorum artık :D
tablete geçince sadece sms 5800 n97 c5 03 (s60v5) telefonlardan birşey beklemeyelim artık.

goktas19

goktas19

Üye
tüm maxicep ailesine selam şimdi arkadaslar sorun su bana bi arkadas dediki bizim bu c6v40 cfw atıyoz ondaki tarayıcıda htlm 5 destegi varmıs htlm 5 destegi madem var niye facebook tüm siteden videoları izleyemiyoruz kii bide 5800 için gelcek yazılımla ilgili (tabi gelirse ) ondada bu c6v40 daki tarayıcı gelcekmiş ve ondada htlm 5 gelcek deniyodu o zaman aynı tarayıcu gelcekse ne anlamı kaldı o tarayıcının ondada facebook tüm siteden video izleyemicez yani benim iyice motor yandı :D biri bana bu durumu acıklasın htlm 5 c6v40 va mı yokmu 5800 ın yazılım güncellemesi gelirse o tarayıcı gelcek ........

Kardeşim harbi benim motorlarıda yaktın bu düşünceyle biri bize anlatsın :d: :d:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
aynen

mangdaşire

mangdaşire

Üye
sanırım izlenmiyor.boşver zaten,bilgisayar varken telefonda niye kıvranıyon ki?

kcsoft

kcsoft

Üye
bunda izlenmiyorki zaten 5800 için çıkacak güncellemedeki tarayıcıda aynı o zaman oynatmaz 5800 ın sonu geldi artık bende değiştiricem telefonu bundan fazlası beklenmez bu telefondan

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
motor yandı abı aman bosver dıyom artık :d:

kcsoft

kcsoft

Üye
evet en iyisi

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
arkadaşlar html 5 ile facebook daki videolar izlenmez tabi. facebooktaki videolar için flash player 10.3 gerekiyor. html5 ise flash player gibi bir video gösterici. symbian anna tarayıcısının facebook taki videoları açması için facebookdaki videoların flash içerikli değil html5 ile olması gerekiyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ya bak gene kafamı karıstıtdın htlm 5 ıle faceden vıdeolar ızlenmez dıyon o zaman bolt browser ıle bız nasıl facebook tum sıteden vıdeo ızlıyoz :D

bolt cok yavas v e kalıtesız bu arada :D

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
demekki bolt browser'ın flash içerikli videoları açma gibi bir yeteneği var...

kcsoft

kcsoft

Üye
bolt browser ile ne zaman face giriş yapsam sürekli güvenlik soruları soruyor sizdede öylemi?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bazen oyle

----------Eklendi @ 16:46:48 ---------- Yazıldı @ 16:44:01 ----------

bu arada yarın konu accam s60v5 genelde 1 aydan berı bılgımı bı yontemı paylascam ınternette flash player yuzunden ızleyemdıgımız vıdeoları ızleme ıle ılgılı facebook tum sıteden ıse yaramıyo ve 3 sıtede daha ıse yaramıyo yarın yada gece accam cogu vıdeo sıtesınde basarıly actı :D

kcsoft

kcsoft

Üye
bazen oyle

----------Eklendi @ 16:46:48 ---------- Yazıldı @ 16:44:01 ----------

bu arada yarın konu accam s60v5 genelde 1 aydan berı bılgımı bı yontemı paylascam ınternette flash player yuzunden ızleyemdıgımız vıdeoları ızleme ıle ılgılı facebook tum sıteden ıse yaramıyo ve 3 sıtede daha ıse yaramıyo yarın yada gece accam cogu vıdeo sıtesınde basarıly actı :D
hadi hayırlısı olsun diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt