Biri artık benim sorularıma cevap vercekmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
Biri artık benim sorularıma cevap vercekmi
Arkadaşlar artık bıktım biri düzgünce benim sorularıma cevap versin..kimsenin yardım ettiği yok benm iphone 3gs ye oyun atmak istiyorum ama oyunu neyle atıcagımı bılmıyorum ıtunesle atılmıyormus oyunu neyle nasıl atıcagımı ve iphone 3gs 3.1.3 ü nasıl jailbreak yapıcagımı lütfen artık biri düzgünce anlatsın

haltie

haltie

Üye
konudan anlayan arkadaşa pm attım bu konuya dönüp cevap verecektir.:oke:

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim hocam jailbreak yaptım...tek sorunum var deli olucam ben iphoneye program ve oyunları hani program aracılıgı ıle atıcam nasıl yapıcam

haltie

haltie

Üye
Engin arkadaşın hemen vericektir cevabını ama yarını beklemek lazım .:)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Ok jb yaptın şimdi cydia dan installous indir icinde istediğin oyun program mevcut birde caydia dan appscyn 3.1 indir bu sayde itunesdende cra..kli oyunları yuklemen mümkün olacak

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
Hocam jailbreak sorununu geçtim oyun ve programları hangi program aracılıgı ile yüklicem iphoneye

--------------- Ekleme ---------------

o bahsettiğin şeyleri cydianın içinde nerden bulucam

--------------- Ekleme ---------------

pfff

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Anılcığım..Önce telefonunu bir wirelesse bağla..sonra cydia ya gir..altta manage yazan yere tıkla..ortada sources olacak ona bas..bir sayfa açılır yukarda edite bas..hemen karşısına add gelir ona bas..küçük mavi bir pencere açılır..oraya cydia.hackulo.us yaz..eklenir sana bir kaç soru sorar evet deyip geç..birşeyler yükler..bitince hemen alta eklenir onu aç en yukarda appsync for 3.1 i yükle..sonra oyunları itunesden ekle..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Arkadasla bir bir ilgilendim tüm soruları çözüldü :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt