Biri Android’i durdursun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Biri Android’i durdursun
Mobil segment, son dönemde oldukça fazla gelişen sektör oldu. Tablet veakıllı telefon segmentinde ki gelişim baş döndürücü. Mobil platformdakullanılan işletim sistemleri arasında da mücadele tüm hızı ile devam ediyor. Son döneme baktığımızda Google Android ve Apple iOS‘un liderliğin görüyoruz. Microsoft Windows Phone, RIM Blackberry ve diğer işletim sistemleri mobil pazarda yerlerini alıyorlar.

Google Android dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin‘de inanılmaz bir yükseliş gösterdi. Android’in hızlı yükselişi özellikle Androidcihazların uygun fiyatları olarak açıklanabilir. Akıllı telefon segmenti 2011senesinden bu yana %200 seviyesinde büyümüş durumda.Özellikle Symbian gibi işletim sistemlerinde büyük gerileme dikkat çekiyor.2012 3. çeyrekte %23.3 olan Symbian pazar payı, 2012 3. çeyrekte %2.4 seviyesine kadar gerilemiş durumda.Geçtiğimiz sene 3. çeyrek döneminde %58.2 olan Android pazar payı,2012 ilk çeyrekte %76.7‘ye, 2. çeyrekte de %82.8 seviyesine gelmiş. Daha sonra ise Android 2012 3. çeyrekte %90.1 gibi ezici bir pazar payının sahibi oldu. Analistler Android ve iPhone‘u karşılaştırdığında, Android‘li akıllı telefonların ortalama satış fiyatı 1.393Yuan/223$, iPhone‘un ise4.523Yuan/736$ olarak hesaplanmış.2013 senesi sonunda Çin genelinde 500 milyon akıllı telefona ulaşılması bekleniyor.

SheFy

SheFy

Üye
symbian gibi stop edecek :D

- - - Eklendi - - -

Androidi oven nokiayi batiran haberler paylasan arkadasimiz Moonlife a tesekkurler :D he bu arada nokia noldu ya lumia falan :ehe

Kerim.336

Üye

- - - Eklendi - - -

Androidi oven nokiayi batiran haberler paylasan arkadasimiz Moonlife a tesekkurler :D he bu arada nokia noldu ya lumia falan :ehe
İyi ruyalar lumianin androidi batiracagini dusunuyosan.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
2012 3. çeyrekte %23.3 olan Symbian pazar payı, 2012 3. çeyrekte %2.4 seviyesine kadar gerilemiş durumda.

????

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

- - - Eklendi - - -

Aldi Basini Gidiyor Lumia'lar Valla ..

Asiri Derecede Satiliyor ..

Bir Ben Alamadim .. Alamadigimdan Degill .. Belcika'ya Gelmedi Daja .. =]

Android'in Cok Satilmasinin Nedeni Ise Alt, Orta, Ust .. Her Segmentten Telefonu Var ..

E Fiyatta Az Olunca .. Aliniyorr .. =]

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş xbooxtakı oyunları lumialarda oynuyacagını sanıyor hic atışmaya giremem iyi akşamlar.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Arkadaş xbooxtakı oyunları lumialarda oynuyacagını sanıyor hic atışmaya giremem iyi akşamlar.

MicroSoft Lumia'lar Icin Ozel Oyunlar Uretiyor Kadariyla ..

Ve XBox'taki Oyunlarin Daha Iyisi Cikar Bence ..

Atismaya Gerek Yok Zaten .. Fikirlerimizi Soyluyoruz Burdaa ..

Bir Seyi Overken .. Diger Seyi Ezmemeye Dikkat Et .. =]

SheFy

SheFy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Yürü be Android :) :alkis android'i tebrik ederim darısı geri kalan işletim sistemlerinin başına ne diyelim :) + Haber için :tşk:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
en güvenli işletim sistemi araştırmasında blackberry os baş'tan 1'nci,android ise sondan 1'nci olmuş :haha:

foreverthe

foreverthe

Üye
Onu bunu bilmem de WP'nin 1-2 yılı var daha. Ondan sonra konuşalım bence bu konuları kimse birbirini kırmasın lütfen. Sonuçta rekabet olursa biz kazanırız :)

- - - Eklendi - - -

Ana binbaşı oldum ya la :(

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Onu bunu bilmem de WP'nin 1-2 yılı var daha. Ondan sonra konuşalım bence bu konuları kimse birbirini kırmasın lütfen. Sonuçta rekabet olursa biz kazanırız :)

- - - Eklendi - - -

Ana binbaşı oldum ya la :(

Hayırlı olsun nice rütbelere :alkis:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt