Birebir S4 internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Sınırda

Sınırda

Üye
    Konu Sahibi
Birebir S4 internet sorunu
Arkadaşlar bende s4 ün birebir çakması var herşeyiyle telefon aynı ama turkcell de "H" veya "3g" ile bağlanırken avea da sadece "E" ile bağlanıyor yapmam gerekn bir ayarmı vardır sebebi nedir bana bir anlatsanız? yalnız anlatırken benim gibi bu işlerden pek anlamayan birine anlattığınızı unutmayın :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Bulundugun yerde 3g olmama ihtimali yokmu?

Sınırda

Sınırda

Üye
    Konu Sahibi
iki telefon var birisi "H" ile bağlanırken diğeri "E" ile bağlanıyor "E" ile bağlanana android 4.2.2 diğeri 2,3,3

yaren_dede

yaren_dede

Üye
iki telefon var birisi "H" ile bağlanırken diğeri "E" ile bağlanıyor "E" ile bağlanana android 4.2.2 diğeri 2,3,3

Hmm enteresan telefonla ilgili olsa turkcelldede cekmemesi lazim.
Birde aveada edge ile hicbirsey yapilmiyor umarim cozum bulabilirsin :)

Sınırda

Sınırda

Üye
    Konu Sahibi
Menüde yapmam gereken bir ayar var mı acaba? yani benim bilmediğim bir şey olabilir belki, zaten çok bilen biri değilim...

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim aldığın cihazda problem olabilir ama belki 3 g ayarların açık değildi

Son düzenleme:
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Avea hattınızın 3g özelliği açık mı :)

Sınırda

Sınırda

Üye
    Konu Sahibi
Ben mobil ağların altinda bağlantı türü yok acaba ondanmi?
Bir de telefona *999# den ayar istedim modeli nokia 3330 olarak görünüyor acaba bu etkilermi?

esmeran3

esmeran3

Üye
Ben mobil ağların altinda bağlantı türü yok acaba ondanmi?
Bir de telefona *999# den ayar istedim modeli nokia 3330 olarak görünüyor acaba bu etkilermi?

Etkiler tabiki benim bildiğim kadarı ile

Sınırda

Sınırda

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar mobil ağların altında ağ tipi seçme bölümü yok, neden olaki acaba?arkadaşlar sorunu çözdüm gibi ama yeni bir şey çıktı
sorunun nedeni hattımın 3g ye açık olmayışıymış :)
ama şimdi de telefona turkcell hat takıyorum çalışıyor ama avea hattı takınca android.phone uygulaması durdurduruldu diyor sebebi ne ola ki fikri olan arkadaşım var mı?

Üst Alt