Birçok Yerde aradım 5320 Kalkmış , Nerde Bulaiblirim ( Sıfır Kullanılmamış Olsn )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
Birçok Yerde aradım 5320 Kalkmış , Nerde Bulaiblirim ( Sıfır Kullanılmamış Olsn )
Arkadaşlar aradığım telefonlarda aradıqım özelliklerin hepsine birden uyan tek telefon 5320

fiyati 300 - 430 arasında
symbian işletim sistemi olan
express music olan ( Express music deilsede kulaklık girişi 3.5 mm ( pc ile aynı ) ve ses kaliteis iyi olan)
estetik açidan duruşu gzüel olan
kamerası kaliteli olan
flaşı olan
Telefonlardan arıyordum bunların hepsine uyan 5320 fakat yaşadığım ilde 7 yere , istanbulda 5 yere ve 15i geçik internet sitesine sorduk hiçbirinde bulunmamaktadır ve hepsinin verdiği cevap " ÜRETİMDEN KALDIRILDI ARTIK GELMİYOR "

Acaba genel bir sorun olduğu içinmi ? yoksa gelir sağlanamadığı içinmi kalktı ? tekrar üretilecekmi ?

Bu sorulara cvp verebilecek biri warsa ve cevap verirse şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

emelli

emelli

Üye
Kardes bende agustos ayinda ilk goruste aldm 470e.hc br ozellgni blmyodum ama sonradan ögrendm hcte pisman olmadm aldgma.hc bi sorunu yok cok hos cok hizli tutusu rahat bence super.artk cikmyodur bence 2008yarsnda cikms bu telefonlar ckmamasi sifiri normaldr.ikinci el bulablrsen alrsn

skullman31

skullman31

Üye
Dostum illada büyük teknoloji merkezlerinde(teknosa vs...)arama çık dolaş telefoncuları eminim bulursun:oke:

futbol123

futbol123

Üye
sıfırını bulamassın artık ikinci el alabilirsin

betbeter

Üye
dostum bu piyasanın ömrü kısadır. 5320 fiyat kalite açısından nokia nın en başarılı telefonudur. ancak talebi doymuş bir model olduğu için üretimi sonlandırılmıştır. eğer istersen bende kırmızı şeritli olandan bir tane var. garantisi hala devam ediyor. niyet varsa fotoda yüklerim.

hancock0638

Üye
Kardeş bunun sıfırını bulman çoook zor yani bulamazsın demiyorum ancak ve ancak stoğunda olan telefonculardan alabilirsin. Eğer gene Nokia nın sağlam telefonlarından almak istiyorsan sana tavsiyem X3 almandır. ÇOOK mayak bir telefon ve 335 tl ye sıfırını satıyorlar tabi fiyatına göre birkaç eksiği var bunlar görüntülü konuşma olmaması ve wireles olabilir ancak kamerası 5320 den daha iyi 3,2 mp filan bence bir araştır

neoorog

neoorog

Üye
( Reklam olarak algılanmasın lütfen. )

omer1230

omer1230

Üye
bırak şu dandik telefonu bea

xpress158

Üye
Ben olsm 5320 almazdım :nono: bnde 5320 var telefonumu degiştiricem.

bek1905

bek1905

Üye
ben almadan önce baya bi araştırdım.. sadece ankara da bi nokia shop da vardı..nokianın sitesine gir ordaki nokia shoplara tek tek telefon et ..

gkhan35

gkhan35

Üye
izmirde çoğu mağazada bulabilirsin =)

Captain

Üye
5320 nokia nın ara modeli olduğu için belirli sayıda üretilip bitmiş bir telefondur :D

konyarapp

Üye
:hmmm Acaba genel bir sorun olduğu içinmi ? yoksa gelir sağlanamadığı içinmi kalktı ? tekrar üretilecekmi ?

Tekrar üretilecegini sanmıyorum.Tekrar üretime geçirse bu modeli tutulmayacaktır ve yeni çıkan sürümleri etkileyecektir.İlla bu telefondan istiyorsan Büyük avmlere bakabilirsin ? (electroworld,teknosa gibi ? )Ama bence modası geçti bu telefonların

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt