DarKeXRam
Üye
Birçok Yerde aradım 5320 Kalkmış , Nerde Bulaiblirim ( Sıfır Kullanılmamış Olsn )
Arkadaşlar aradığım telefonlarda aradıqım özelliklerin hepsine birden uyan tek telefon 5320
fiyati 300 - 430 arasında
symbian işletim sistemi olan
express music olan ( Express music deilsede kulaklık girişi 3.5 mm ( pc ile aynı ) ve ses kaliteis iyi olan)
estetik açidan duruşu gzüel olan
kamerası kaliteli olan
flaşı olan
Telefonlardan arıyordum bunların hepsine uyan 5320 fakat yaşadığım ilde 7 yere , istanbulda 5 yere ve 15i geçik internet sitesine sorduk hiçbirinde bulunmamaktadır ve hepsinin verdiği cevap " ÜRETİMDEN KALDIRILDI ARTIK GELMİYOR "
Acaba genel bir sorun olduğu içinmi ? yoksa gelir sağlanamadığı içinmi kalktı ? tekrar üretilecekmi ?
Bu sorulara cvp verebilecek biri warsa ve cevap verirse şimdiden teşekkürler
fiyati 300 - 430 arasında
symbian işletim sistemi olan
express music olan ( Express music deilsede kulaklık girişi 3.5 mm ( pc ile aynı ) ve ses kaliteis iyi olan)
estetik açidan duruşu gzüel olan
kamerası kaliteli olan
flaşı olan
Telefonlardan arıyordum bunların hepsine uyan 5320 fakat yaşadığım ilde 7 yere , istanbulda 5 yere ve 15i geçik internet sitesine sorduk hiçbirinde bulunmamaktadır ve hepsinin verdiği cevap " ÜRETİMDEN KALDIRILDI ARTIK GELMİYOR "
Acaba genel bir sorun olduğu içinmi ? yoksa gelir sağlanamadığı içinmi kalktı ? tekrar üretilecekmi ?
Bu sorulara cvp verebilecek biri warsa ve cevap verirse şimdiden teşekkürler

bnde 5320 var telefonumu degiştiricem.