üstüne intihar bombacısı gönderirim :D
___kaptan___ Üye byduke55' Alıntı: testereyle öldürürüm Genişletmek için tıkla ... ben sana nasıl kıycam yaa 7x24 Gangnam Style dinletir kafayı sıyırtırım
byduke55' Alıntı: testereyle öldürürüm Genişletmek için tıkla ... ben sana nasıl kıycam yaa 7x24 Gangnam Style dinletir kafayı sıyırtırım
___kaptan___ Üye achambo' Alıntı: benden önceki mesaj niye hep kaptanımın oluyo öldüremem Genişletmek için tıkla ... Sizce bu KADER mi öldürüpte mapus hayatımı yaşayalım dmi yani
achambo' Alıntı: benden önceki mesaj niye hep kaptanımın oluyo öldüremem Genişletmek için tıkla ... Sizce bu KADER mi öldürüpte mapus hayatımı yaşayalım dmi yani
Hıqh_VoLTaqe27 Üye ___kaptan___' Alıntı: Patriot ile hücuuuummm Genişletmek için tıkla ... Sen Patriot at ben NÜKLEER füze üsttekilerin hepsini bidaha öldüreyim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
___kaptan___' Alıntı: Patriot ile hücuuuummm Genişletmek için tıkla ... Sen Patriot at ben NÜKLEER füze üsttekilerin hepsini bidaha öldüreyim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Heroata Üye ___kaptan___' Alıntı: Sizce bu KADER mi öldürüpte mapus hayatımı yaşayalım dmi yani Genişletmek için tıkla ... Kadeeeeer kaddeeeerr sen bize inannmadiin. ....... Staff35 icin Gaarayi cagrip isini bitirirdm
___kaptan___' Alıntı: Sizce bu KADER mi öldürüpte mapus hayatımı yaşayalım dmi yani Genişletmek için tıkla ... Kadeeeeer kaddeeeerr sen bize inannmadiin. ....... Staff35 icin Gaarayi cagrip isini bitirirdm