Birbirimizi Öldürüyoruz! Bir üsttekini öldür!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
Evde yanan dinamiti kızlara hava olsun diye ağzına aldı ve booooommm. O nası bi ses. Sonra mefta

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
okuldan kaçarken müdür onu gördü osman disipline gitmemek için okul duvarının üstündeki demirlere çıktı ve balıklama atladı vee sizlere ömür

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
yolda giderken . Gökten göktaşı kafasına düştü. Şuan cesedi hala yerde :)

bill_

bill_

Üye
bir seri katil nurullahı evde alıkoydu, önce canlı canlı derisini yüzdü sonra hala ölmemiş olan nurullahın gözlerini oydu dayanaklı olan nurulllah yine ölmedi seri katil iyice sinirlenip önce kulaklarını sonra dilini kesti, bunlarla yetinmeyen seri katil karnını deşip bağırsaklarını dışarı çıkardı... en sonunda kalbini çıkarıp kanını emdi ve kalan parçaları kıyma yaptırıp sonra ondanda köfte yapıp tüm maxicep ailesine dağıttı :P:P öğğ :D

semihguney

semihguney

Üye
lan ne psikopat çıktın manyak . Senin atlar kovaladı . Sonra bi tenhada depikleyerek öldürdüler

bill_

bill_

Üye
Semih ordulu masum bi gençti.. Bi gün dedesne ait olan fındık tarlalarına fındık toplamaya gitti. Fındık toplarken çalılıklardan gelen sese yöneldi. Gitti yerde siyah bi duman vardı dumandan önce kaçmaya çalştıysada başaramadı, cesediyse hala kayıp

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yeter içimi kararttinz :)

otostopçu

otostopçu

Üye
ateşle yaklaştım ve dangerous Bkz. Michael Jackson

Otroligt

Otroligt

Üye
orhan yine otostop çekiyordu o gün. 150km/s ile üzerine sürdüm :ehe ne değişik konu bu yav :D

otostopçu

otostopçu

Üye
bu yazılanları yazdırıp polise götürseler seri katillikte erken teşhis önemli deyip happse atarlar :)

Otroligt

Otroligt

Üye
Yaklaşık 90 üye cevap yazmış. Sitece alırlar içeri :ehe

bill_

bill_

Üye
ooo yandık :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Adresini ver öldüreyim :ehe

tarxhn

tarxhn

Üye
nerede sec geliyorum

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tarık abim beni beklerken araba ile kaldırımda ezecekken ani bir hamle ile boğaz köprüsünden aşağı attı benim suçum yok :tebessüm:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
alirim elime keleşi dayarim alnina silahi kurarim tetige basmadan once kimsin lan sen derim ben mastelaa der vuramam sen git adminin gelsin derim

Style72

Üye
pizzacı kılığına girip. Kapısını çalarım. Kapıyı açar açmaz tek kurşunla alnına ateş açacam :))))

Buyrun cenaze namazına

saranghaee

saranghaee

Üye
bi osmanlı tokadıyla iş tamamdır :sirit:

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Cin iskencesi ile tamamdir ;)

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye