Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birbirimizi Öldürüyoruz! Bir üsttekini öldür!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Astrosman
Üye
Evde yanan dinamiti kızlara hava olsun diye ağzına aldı ve booooommm. O nası bi ses. Sonra mefta
Oğuzhan
Üye
okuldan kaçarken müdür onu gördü osman disipline gitmemek için okul duvarının üstündeki demirlere çıktı ve balıklama atladı vee sizlere ömür
BLACKDREAM
Üye
yolda giderken . Gökten göktaşı kafasına düştü. Şuan cesedi hala yerde
bill_
Üye
bir seri katil nurullahı evde alıkoydu, önce canlı canlı derisini yüzdü sonra hala ölmemiş olan nurullahın gözlerini oydu dayanaklı olan nurulllah yine ölmedi seri katil iyice sinirlenip önce kulaklarını sonra dilini kesti, bunlarla yetinmeyen seri katil karnını deşip bağırsaklarını dışarı çıkardı... en sonunda kalbini çıkarıp kanını emdi ve kalan parçaları kıyma yaptırıp sonra ondanda köfte yapıp tüm maxicep ailesine dağıttı P öğğ
semihguney
Üye
lan ne psikopat çıktın manyak . Senin atlar kovaladı . Sonra bi tenhada depikleyerek öldürdüler
bill_
Üye
Semih ordulu masum bi gençti.. Bi gün dedesne ait olan fındık tarlalarına fındık toplamaya gitti. Fındık toplarken çalılıklardan gelen sese yöneldi. Gitti yerde siyah bi duman vardı dumandan önce kaçmaya çalştıysada başaramadı, cesediyse hala kayıp
DaNq3rB0y
Üye
yeter içimi kararttinz
otostopçu
Üye
ateşle yaklaştım ve dangerous Bkz. Michael Jackson
Otroligt
Üye
orhan yine otostop çekiyordu o gün. 150km/s ile üzerine sürdüm ne değişik konu bu yav
otostopçu
Üye
bu yazılanları yazdırıp polise götürseler seri katillikte erken teşhis önemli deyip happse atarlar
Otroligt
Üye
Yaklaşık 90 üye cevap yazmış. Sitece alırlar içeri
bill_
Üye
ooo yandık
TheMadness
Üye
Adresini ver öldüreyim
tarxhn
Üye
nerede sec geliyorum
MasteLaa
Üye
Tarık abim beni beklerken araba ile kaldırımda ezecekken ani bir hamle ile boğaz köprüsünden aşağı attı benim suçum yok
>Pessimistic.
Üye
alirim elime keleşi dayarim alnina silahi kurarim tetige basmadan once kimsin lan sen derim ben mastelaa der vuramam sen git adminin gelsin derim
Style72
Üye
pizzacı kılığına girip. Kapısını çalarım. Kapıyı açar açmaz tek kurşunla alnına ateş açacam )))