Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kro tatlik yarken bir adam onun kan davacısına benzetti ve önu kesti
fnldstntn
Üye
Yolda yururken kafasina ucan daire dustu
Asteroid9
Üye
telefonla konuşurken aşırı radyasyon sonucu kafasından üçüncü bir kol çıktı ve korkudan öldü
Joker.
Üye
işareyi yapmaya çalışırken felğ geçirdi ve öldu
Silinen Üye 2149105
Kapalı Hesap
El fatiha
deathgazer
Üye
fatiha okurken nefesi kesildi ve öldü
By_GaBLiN
Üye
Üstteki " Death " Gazer Sen Zaten Ölmüşün Daha Nası Öldürecem Seni
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Küçük bir taş attım, gözüne geldi, gözünü tutarken ayağı takıldı ve yere düştü, yerdeki odun sıçradı ve yan binadaki sakat çama çarptı, çam olduğu gibi aşağıya düştü, çama bağlı olan çamaşır ipi ve ipte olan eşyalarda üstüne düştü, eşyaların altında kayboldu, zengin biri eşyaları ezmek için son moda arabası ile eşyaların üstünden geçince orada can verdi.
Kıymetini bil, böyle macera kimseye gelmez, ölümde bile olsa.
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Askerde komutanı olur nöbete gönderirdim.
Başka da nöbetçi göndermezdim gittiği yere. Kendisinden sonra gelecek nöbetçi gelmeden nöbet yerini terk edemeyeceğinden elbet bir ara donarak, donarak olmasa susuzluktan ölür giderdi...
LAZOFLU
Emekli Yönetici
tuzak kurarak askerliğinin yanmasını sağlardım. Askerde daha fazla dayanamayıp kalpten güt diye giderdi
Oğuzhan
Üye
298 saat aralıksız bilgisayar başında kaldı ve radyasyondan öldü
Haydar
Emekli Yönetici
298 saat pc başında kaldı yalanını söyledi ve bunun yalan olduğunu bildiği için vicdan azabından vefaat etti
Consul9
Üye
Dar kapalı kutuya koyarım hergün ona bir sürü yiyecek icecek veririm ama onu kutudan çıkarmam sonra kendi pisliği icinde ölür