kemal21
Üye
ecel yanına geldi onu kurtardım sonra baktım çok konuşuyor dayanamıyacam gel gidiiyoz dedim gittik sulak bir alana bunu bayıltıp ayağına taş bağladım suya attım o sırada büyük bi balık geldi aha tam bu köpekbalığıdır bunu yer derken balığın yunus olduğunu farkettim sonra gittim eve mecburen 10 yıl sonra haber geldi kaynana dırdırına dayaamamaış cinnet geçirmiş kaynanasını öldürmüş sonra kendine ateş etmiş ama ölmeden hastaneye kaldırmışlar müeebbet hapis yedi bende suç işledim hapse düştüm aynı hapisteydik sonra bi gün bu lavaboya geldiğinde arkasından yaklaştım tam vuruyordum ki sabuna bastı kaydı kafayı duvara vurdu ölmüştü
--------------- Ekleme ---------------
valla biraz önce senaryoyu yazdım sonra yanlışlıkla sildim şimdşi sinirden elime geçirdiğim elektrik kablosunu kafasına fırlattım tuttu elektrik çarpmadı niyetimi anlayıncada kaçmaya başladı ama ben tazı gibi koşarım ona yetiştim arabayla üstünden geçip duvara tosladım sonra kendimi hastanede buldum yandaki yataktada o var eline neşter almış üstüme geliyordu sinirlendim tam ayağa kalkıyordumki yerdeki suda kaydı pencereden aşağı yuvarlanıp öldü
aaa eskisi de silinmemeiş neyse böyle daha güzel
valla biraz önce senaryoyu yazdım sonra yanlışlıkla sildim şimdşi sinirden elime geçirdiğim elektrik kablosunu kafasına fırlattım tuttu elektrik çarpmadı niyetimi anlayıncada kaçmaya başladı ama ben tazı gibi koşarım ona yetiştim arabayla üstünden geçip duvara tosladım sonra kendimi hastanede buldum yandaki yataktada o var eline neşter almış üstüme geliyordu sinirlendim tam ayağa kalkıyordumki yerdeki suda kaydı pencereden aşağı yuvarlanıp öldü
aaa eskisi de silinmemeiş neyse böyle daha güzel